Gå til sidens hovedinnhold

Bankeren er i sitt livs form

Vår banker 2 Lauvås Jejo slo gode Torpana sist, og denne gangen møter han billigere selskap. Sjekk våre lunsjtips.

2 Lauvås Jejo var meget bra sist da han holdt gode Torpana fra livet, og Steinar Tønnessens hester er i virkelig stor form (Lodda tapte med minst mulig margin på Søndag). Den åtte år gamle vallaken står helt perfekt til over en distanse som passer han meget bra, og han går ned en klasse motstandsmessig (8 Høvåg Loke kapasitet for seier, men sporet samt at han trenger løp i kroppen, gjør han normalt ikke skal være seiersaktuell). Tror Tengsareid kan få overta tet tidlig av 1 Stjernesoten som følger startbilen, og fra tet vinner Lauvås Jejo. Bankeren er nevnt

Rangering V5-2: A: 2 B: 8-9-4-6 C: 3-1-5 D: 7-10-11

Klikk her for å se våre Lunsjtips til Sørlandet

V5-1:

2 Levon spinner til tet og var positiv i sin siste start. Han er en sprinter, så skal han vinne et løp, må det bli i dette lunsjløpet som holder lav klasse. 3 Jonnythecash fortjener snart en seier, og nå har han endelig fått et fint spor bak bilen. Bare Gidde Palema-sønnen holder seg i trav, skal vinnersjansene være bra.

9 Joey har ingen fordel av sprint, og føler selv at hesten har overprestert i regi Arve Risa som har gjort en fremragende jobb - gardering. 7 Santana er en av få i løpet som kan gjøre noe jobb selv, så bare han får en fin posisjon fra et spor litt langt ute på vingen, kan Borg sitte bak en liten skrell.

6 Amazing News har fin kapasitet, men sliter til tider med helsen sin. Er rask ut, men henter ikke en lengde på 2 Levon, og da blir det fort dødens.

Rangering V5-1: A: 2 B: 3-9-7-6 C: 1-4-8-5

Annonse: Grøstad/Lerum`s tips til Sørlandet finner du her

V5-3:

Fryktelig åpent løp der mange av hestene har svak form, men setter 9 Onlymede først fordi han har klart størst kapasitet i feltet. Første gang ut for Tom Erga galopperte hesten fra seg en topplassering midt i siste sving. Sprint er ingen fordel, men bare Ganymede-sønnen går feilfritt, er han med i toppen.

3 Askens Fuji har fin form, men sprint er ikke hans melodi heller da han er mer sterk enn speedig. Formen til Tengsareid-traveren er på topp, så han skal krysses. 7 Zipin Rapida har skuffet, men kapasiteten er fin. Klaffer det fra et litt dårlig spor, skal Halle traveren regnes som en vinnerkandidat.

5 Onslowtimes gikk det rykter på et bra banejobb før sisteløp, men da galopperte han tidlig. Kan litt på sitt beste denne danskeimporten, så bare han fungerer slik han kan på sitt beste, kan Tjomsland støe inn en liten skrell.

Rangering V5-3: A: 9 B: 3-7-5 C: 6-2-1-4-10-8

V5-4:

4 M.T Extra Special står fint til og formen er bra, men sprintdistanse er ikke noe pluss for den sterke Windsong`s Legacy-sønnen til Ove B Reime. Han møter uansett så billig motstand at bare han går feilfritt, er han med i toppen. 5 Fast Brown Talk er en kapasitetstraver som galopperte første gang ut for Halle. På sitt beste skal Fast Brown Talk ha en fin mulighet mot motstand som neppe skremmer. Han er rask ut, så teten kan være innen rekkevidde.

3 Chief Justice har fin form og fortjener snart en seier. Synes uansett han skuffet litt sist med å gi seg siste 100m. Virker som Rite On Line-sønnen er best med ryggløp i det lengste. 1 Quitero Santana står meget spennende til, og skulle Tengsareid beholde tet, så er vinnersjansene fine. For hesten er klart best nettopp i den posisjonen.

9 Universal Law har ikke gjort noen andre glad enn dyrlegene den siste tiden, men kommer nå ut etter pause. Det betyr at Gudmestad nok er fornøyd med Angus Hall-sønnen. På sitt beste er han en vinnerkandidat, men han har ikke vist noe på lang tid.

Rangering V5-4: A: 4 B: 5-3-1 C: 9-6-7-2-8

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Sørlandet

V5-5:

Fin form på stallen til Lars M Søvik, så 2 X.O Hornline har en meget fin oppgave på papiret denne gangen. Han er ikke noe lyn ut,så han er klart best hvis det blir litt tempo i løpet Blir det ikke tempo, må Borg sende den sterke seksåringen frem, for han er den hesten i feltet som har finest form om dagen. 10 Yankee Showboat har trukket for hans del et perfekt spor, for da blir ikke Tjomsland fristet til å sitte foran. Han er som kjent klart best med rygg til siste 400m, men blir han dratt opp riktig i sporene, så speeder han fort ned hele gjengen.

1 Super Harald har fin form og står spennende til. Er inne på at Buer kan forsvare tet med Super News-sønnen, og da slipper han neppe til noen. En liten fidus. 5 The Best As har møtt mye gode hester den siste tiden, så synes han går ned en liten klasse denne gangen, men formen er usikker.

6 Delice D kommer ut etter pause og står nå hjemme hos eieren. Hesten har vært skadet, så man skal ikke forvente at hun skal ha seierssjanse første gang ut.

Rangering V5-5: A: 2 B: 10-1-5 C: 6-7-9-4-3