RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Banket naboen, fikk ferie

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Morten Gamst Pedersen har dobbelt grunn til å juble.

Morten Gamst Pedersen og Blackburn-spillerne fikk tildelt en skikkelig gulrot i forkant av søndagens hatkamp i Lancashire:

- Slår dere Burnley, får dere fri til torsdag, var beskjeden manager Sam Allardyce ga sine spillere før kampen.

- Vant en påsketur
Det fungerte – et toppmotivert Rovers-laget gjorde akkurat det de trengte for å hale i land en 1-0-seier, og dermed kunne Gamsten sette seg på første fly til Norge.

- Vi vant en påsketur, og det var utrolig deilig, sier Gamsten til Nettavisen.

- Jeg var en liten tur i Oslo før jeg dro til Tromsø hvor jeg har besøkt søsteren og gudbarnet mitt.

Det hører til sjeldenhetene at Premier League-spillerne får så lange pauser i sesongen, men den anvendelige midtbanespilleren tror at det er lurt å gi spillerne slike avbrekk.

- Det er en lang og hard sesong, og de eneste pausene vi vanligvis får er når det er landslagsopphold – og da er jo de fleste av oss uansett opptatt.

- Men jeg tror man kan tjene på det, man får mye igjen av å se familie og venner innimellom. Ellers hender det også at vi får noen småpauser hvis vi spør om det, eller hvis det spilles kamp lørdag-søndag og man har åtte dagers mellomrom.

Ikke bare spa
Og selv om tirsdagskvelden skal tilbringes i boblebad og foran Champions League-sendinger, er det ikke sånn at man legger treningsutstyret fullstendig på hylla bare for at man har fått en liten pause.

- Vi trener selvsagt selv om vi er borte. Jeg har fått rørt mye på meg mens jeg har vært i Norge, og vært flere turer på gymmen, understreker Gamst Pedersen.

At den ekstra gulroten ble gitt i forbindelse med Burnley-kampen er likevel ingen tilfeldighet. Ifølge BBC ble hele 40 arrestasjoner gjort før, under og etter derbyet, og å si at de to lags supportere er så altfor begeistret for hverandre, er ingen overdrivelse. At Blackburns vinnermål kom på en høyst kontroversiell straffe, gjorde stemningen heller ikke noe bedre.

- Var Martin Olsson så gira på en Sverige-tur at han bare la seg rett ned da han kom innenfor Burnleys sekstenmeter?

- He he. Kanskje det, men du må ikke glemme at vi også fikk en scoring feilaktig avblåst for offside, minner Rovers-proffen om.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere