Gå til sidens hovedinnhold

Baptista nærmere Arsenal

Sevilla har allerede handlet en spiss, og en ny er på vei. Spanske medier spår en snarlig flytting til London for brassen Baptista.

Sevilla snuser på Deportivo-spissen Albert Luque som Baptistas erstatter, noe kilder hos Deportivo bekrefter overfor Madrid-avisen Marca.

- Sevilla-representanter allerede vær i kontakt med Coruña-klubben, skriver Marca.

«Depor» har tidligere uttalt at Luque forblir på Riazor, men klubbens økonomiske situasjon kan frempresse et salg.

Overgangen kan komme til å koste Sevilla 144 millioner kroner, men planen er å bruke av pengene de får for Baptista.

Fra før har Sevilla handlet den brasilianske spissen Luis Fabiano fra FC Porto, også han med landskamper for Brasil på baken.

Arsenal skal ha lagt ut sitt fjerde bud for Baptista, men ifølge Marca er det fortsatt et stykke opp til det Sevilla forlanger.

- Samtidig uttaler Sevillas president Jose Maria Del Nido at en annen klubb en Arsenal har lagt inn et bud på 160 millioner kroner, men at heller ikke det er nok til at Baptista forlater Sevilla.

Manchester United har tildligere vært nevnt som en interessent i Baptista.

Saviola nødløsning
- En alternativ løsning for Sevilla kan være Javier Saviola, som er uønsket i Barcelona etter å ha vært på utlån hos Monaco i fjor. Hans pris vil sannsynligvis ligge litt under 40 millioner kroner. Del Nido har imidlertid uttalt at Saviola ikke er førstevalget om man skal finne en naturlig erstatter for Baptista.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken