Gå til sidens hovedinnhold

Barca suser videre

Katalanerne er ubeseiret etter halvspilt ligasesong.

VALLADOLID – BARCELONA 0-3:

Til tross for at Valladolid åpnet offensivt mot Barcelona, så var det til slutt katalanerne som skulle dra det lengste strået og få med seg alle poengene fra møtet på Estadio José Zorrila.

Vertene var fult på høyde med storlaget det første kvarteret, men så glapp det skikkelig i løpet av noen minutter.

To kjappe
I det 20. minutt satte Xavi i gang en hurtig kontring med et frekt hælspark. Dani Alves satte fart oppover høyresiden, og inne foran mål ventet mannen som startet angrepet. Fra rundt åtte meters hold var Xavi sikker, og plasserte ballen i mål med vrista.

Minuttet senere kom neste Barca-scoring. Også denne gangen var Dani Alves aktiv på høyresiden. Brasilianeren sendte av gårde noe som først så ut som et innlegg, men som til slutt endte opp med å gå i en perfekt bue over målvakt Justo Villa og i mål.

Og drøye ti minutter etter sidebytte satte Lionel Messi spikeren i kista. Zlatan Ibrahimovic viste flott overblikk, da han tok ned ballen inne i 16-meteren. Svensken så Lionel Messi komme stormende og serverte argentineren en utsøkt pasning. Messi kunne enkelt sette ballen i nettet og kampen var punktert.

Press på Real
Dermed befestet Barcelona sin plass på toppen av tabellen med 49 poeng etter 19 kamper.

Real Madrid følger åtte poeng bak, men med en kamp til gode på rivalen. Stjernelaget møter Almeria hjemme på Santiago Bernabeu søndag, og kjenner helt sikkert presset.

Sevilla klatret for øvrig opp til en foreløpig femteplass i La Liga lørdag, etter at de slo nettopp Almeria 1-0 hjemme. Alvaro Negredo ble matchvinner for vertene etter ni minutters spill.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser