*Nettavisen* Sport.

Barca vant toppkampen: - River dem i småbiter

KOSTE SEG: Lionel Messi og Neymar lekte seg tidvis mot Atletico Madrid. Foto: Albert Gea (Reuters / NTB scanpix)

En førsteomgang det luktet svidd av holdt mot Atletico Madrid.

11.01.15 23:11

BARCELONA - ATLETICO MADRID 3-1:

Det har nærmest blitt snakket om opprør i Barcelona den siste tiden, etter at Lionel Messi har blitt rapportert å være misfornøyd med flere ting i klubben, blant annet trener Luis Enrique.

Hjemme mot Atletico Madrid søndag kveld var det derimot lite som tydet på at det finnes problemer på Camp Nou.

Anført av super-trioen Messi, Neymar og Luis Suarez spilte Barcelona sin kansje beste fotball for sesongen i det som til slutt endte med 3-1-seier.

Spesielt første omgang var imponerende av katalanerne, som gikk opp i ledelsen allerede etter 11 minutter. Lionel Messi dro seg flott forbi flere Atletico-spillere og la inn til Suarez foran mål. Uruguyaneren fikk ikke kontroll på ballen, men berørte den nok til at den endte opp hos Neymar. På bakre stolpe skled Barcas nummer 11 inn ledermålet.

Ti minutter før pause doblet Suarez for vertene etter et nytt strålende forarbeid av Messi. Barcelona skinte som de sjeldent har gjort denne sesongen og fikk skryt at fotballekspert Lars Tjærnås.

- Akkurat da vi lurte på om Barcelona var over toppen svarer de med å rive verdens beste forsvarslag i småbiter, skrev han på Twitter.

Barcelona så ut til å ha stålkontroll på oppgjøret, men etter pause slapp de gjestene inn i kampen da Mario Mandzukic reduserte etter å ha blitt tildelt et billig straffespark.

Helt på tampen roet imidlertid Lionel Messi hjemmenervene da han satte inn 3-1 fra kort hold.

Dermed rykker Barcelona helt opp i ryggen på Real Madrid og ligger nå bare ett poeng bak serielederen, som på sin side har en kamp tilgode.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.