*Nettavisen* Sport.

Barcelona best også i Spania

Madrid (NTB-AFP): Heller ikke i hjemlig serie er Barcelona til å stoppe. Real Madrids seiersrekke på Santiago Bernabeu sprakk i lørdagens «El Clasico».

Lionel Messi scoret fire ganger da Arsenal ble knust i mesterligaen tirsdag. Real Madrid er for lengst ferdig med europacupspill for denne sesongen og kunne forberede seg til lørdagen i fred og ro. Det hjalp ikke.

Messi scoret igjen en drøy halvtime ut i første omgang. Han spilte vegg med Xavi, dempet ballen med brystet slik at nærmeste motspiller kom på feil fot, og sendte sitt 27. seriemål for sesongen i nettet bak Iker Casillas.

Den lille argentineren er dermed oppe i 40 scoringer i ulike turneringer denne sesongen. I annen omgang tok han seg råd til å misbruke noen store sjanser til å pynte ytterligere på den statistikken.

Da hadde Pedro allerede doblet ledelsen da han startet perfekt på Xavis gjennombruddspasning, rykket fra motspillerne og trillet ballen i hjørnet.

Real Madrid hadde vunnet alle sine hjemmekamper tidligere i sesongen, men laget kom grundig til kort mot Barcelona, som nå har vunnet «El Clasico» fire ganger på rad. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.