*Nettavisen* Sport.

Barcelona er blant klubbene som skal ha kontaktet Mata

USIKKER FREMTID: Juan Mata har til gode å undertegne en kontraktforlengelse med Manchester United, og står dermed fritt til å forhandle med andre klubber. Foto: Oli Scarff (AFP)

Manchester United skal ha lagt et tilbud på bordet, men det er flere klubber som har meldt sin interesse for midtbanespillerens tjenester.

10.04.19 17:24

Juan Mata ankom treningsanlegget til Manchester United i helikopter for snart fem år siden, og har siden spilt seg inn i hjertene til United-supportere over hele verden.

Denne sesongen har det blitt med 29 opptredener i den røde drakten for midtbanespilleren, som blant annet var svært delaktig i Uniteds seier over Juventus i gruppespillet av Champions League.

Ingen avgjørelse tatt

Spanjolen har til gode å undertegne en kontraktforlengelse med United, som ikke har for vane å tilby spillere over 30 år mer enn ett år forlengelse av gangen, og det har tidligere vært meldt av Mata ønsker seg en lengre kontrakt.

Nå avslører Matas far at United har lagt et tilbud på bordet, men at det er det også flere storklubber i Europa som har gjort.

- Manchester United har kommet med et tilbud, vi er veldig glade. Når det er sagt, så er det også forslag fra andre Champions League-klubber. Spania er en mulighet, men ingenting er bestemt enda, er faren sitert på av Sky Sports.

Klikk på bildet for å forstørre.

PERLE: Juan Matas frisparkteknikk fra kort avstand er det få i Europa som kan matche. Foto: Phil Duncan/prosports/rex (Rex Shutterstock)

- Må respektere United-supporterne

Mata ble hentet fra Chelsea i 2014, og har dermed spilt for to klubber i Premier League i løpet av sin karriere.

Skal vi tro de siste uttalelsene til faren, er det lite sannsynlig at det tallet blir til tre neste sesong.

Det er i alle fall to klubber Mata allerede har utelukket totalt.

- Manchester City? Det ville ikke vært ideelt. Det er to alternativer som ikke er fristende; City og Liverpool. Vi er nødt til å respektere United-supporterne, de holder Mata veldig høyt, fastslo faren.

Samme kilde melder også at en av klubbene som har kontaktet Mata for en potensiell overgang er laget som står på motsatt banehalvdel for United senere tirsdag, nemlig Barcelona.

Den kampen har avspark tirsdag 21.00 - og alt som skjer i den kampen kan dere selvfølgelig få med dere i vårt livesenter!

I skrivende stund står Mata oppført med 215 opptredener for Manchester United, og midtbanespilleren har i den perioden notert seg for 44 nettkjenninger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.