*Nettavisen* Sport.

Barcelona inn i Baros-jakten

Real Madrid og Barcelona skal være svært interessert i å sikre seg EMs toppscorer Milan Baros. Men så langt har Liverpool ikke mottatt noen bud.

08.07.04 21:48

Real Madrid har lenge jaktet på Milan Baros. Torsdag tegnet også Barcelona seg på listen over seriøst interesserte klubber for den tsjekkiske landslagsstjernen.

Men Liverpool benekter at de har mottatt noen som helst henvendelser på Baros, som ble toppscorer i det nylig avsluttede EM-sluttspillet i Portugal med fem mål.

Ingen bud
- Vi har ikke fått noen henvendelser på Baros fra andre klubber. Han er ventet tilbake på Liverpool-trening den 19. juli, sammen med de andre spillerne i Liverpool som deltok i Euro 2004, fastslår Liverpool-talsmann Ian Cotton ifølge engelske medier.

Den tidligere Banik Ostrava-spilleren har tidligere sagt at han vil ha samtaler med Liverpools nye manager Rafael Benitez før han bestemmer sin fotball-fremtid.

Real Madrid er svært interessert i Baros, og presidentkandidat Lorenzo Sanz har allerede hevdet at den spanske klubben er enig med spissen om en overgang.

Barcelona inn i kampen
Nå er også Barcelona på Baros-jakt. Real Madrids erkerival har fått nei fra Juventus om å sikre seg David Trezeguet, og ønsker derfor å gå for Baros for å styrke angrepet, melder Sky Sports.

Barcelona har allerede hentet inn Henrik "Henke" Larsson til klubben, men er desperat etter å forsterke stallen med ytterligere klassespillere for å kjempe i toppen av spansk fotball og Europa kommende sesong.

Tror du Baros blir værende i Liverpool? Si din mening og les hva andre mener i kommentarfeltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.