RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Barcelona mistet kontakten

Sist oppdatert:
Carles Puyol og co. ble satt på plass av Atlético-talent.

ATLÉTICO MADRID-BARCELONA 4-2: Atlético Madrids 20 år unge spiss Sergio Kun Agüero herjet med rutinerte Carles Puyol og resten av Barcelona i lørdagens match på Vicente Calderón i Madrid.

Unggutten scoret to mål, skaffet hjemmelaget en straffe og hadde en målgivende pasning i det som viste seg å bli en scoringsrik match. Snakk om å gi naborival og hatobjektet Real Madrid en særs hjelpende håndsrekning i kampen om seriegull.

Målene var hans tolvte og trettende i årets sesong av La Liga og Atlético befester med dette sin posisjon blant de fire øverste i serien.

For Barcelona sin del betyr tapet at de igjen har en større luke å tette mot Real Madrid. Kampen begynte imidlertid svært lovende for katalonierne.

Brasse av brasse
Etter halvtimen gjorde Ronaldhino det brasilianere etter hvert har fått oppkalt etter seg. På et innlegg fra Xavi, kastet akrobaten seg opp i luften og brasset inn 0-1 ledelse på lekkert vis.

Et spektakulært mål, men det skulle som kjent ikke holde.

Seks minutter senere markerte Agüero seg for første gang. Han brant til fra rundt 20 meter og skuddet slo i beinet til Carles Puyol og dalte i mål over en utspilt Victor Váldes.

I det 42. minutt spilte Agüero fri Maxi Rodriguez, som var frekk nok til å skyte i steget fra spiss vinkel. Valdes fulgte ikke helt med og ballen gikk inn i motsatt hjørne.

Puyols nemesis
Etter pausen fikk Puyol virkelig kjenne at han hadde en svart dag på jobben. På klønete vis knuffet han ned Agüero innenfor feltet etter 62 minutter og det ble dømt straffe til Atlético. Den satte Diego Forlan sikkert i mål.

Som om ikke det var nok ble Puyol igjen utspilt ti minutter senere av Agüero. Spisstalentet dro av Barca-kapteinen, avanserte mot 16 meteren før han plasserte skuddet sitt i Valdes' venstre hjørne.

Eto'o fikk slått inn en redusering mot slutten, men det holdt ikke for Barcelona. Da Real Madrid i tillegg slo Recreativo 3-2 borte ble nok nederlaget ekstra tungt å svelge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere