Det sa Bartomeu i et intervju med klubbens egen TV-kanal fredag.

Overgangen ble aldri noe av på grunn av kravene til Neymars nåværende klubb Paris Saint-Germains krav, røper klubbpresidenten.

Neymar ble hentet fra Barcelona til Paris Saint-Germains for 222 millioner euro i 2017. Nå ønsker brasilianeren seg tilbake, skal vi tro Bartomeu.

– Neymar gjorde alt han kunne, for det var det han ønsket seg, sier 56-åringen som også mener den spanske klubben gjorde hva de kunne for å hente spilleren tilbake.

Tilbød ikke spillere

Den franske sportsavisen L'Equipe har tidligere skrevet at Neymar sto klar til å betale 20 millioner euro av egen lomme for å få overgangen på plass.

I tillegg har flere medier skrevet at Barcelona tilbød flere av sine spillere som en del av avtalen, blant annet kroatiske Ivan Rakitic og franske Ousmane Dembélé. Dette avkrefter Bartomeu.

– Barcelona tilbød aldri spillere til PSG. Det var PSG som ba om spillere som en del av forhandlingene, sier klubbpresidenten som også forteller at det ikke er aktuelt å gjøre et nytt forsøk på å hente Neymar når overgangsvinduet igjen åpner i januar.

Trang start

Barcelona, uten Neymar, har fått en trang start på årets sesong. Etter tre kamper har klubben kun fire poeng. Da har det gått bedre for PSG, som leder den franske serien. Det franske hovedstadslaget har ni poeng etter fire kamper i Ligue 1, men Neymar har ikke vært med i troppen så langt.

Neymar scoret for øvrig privatlandskampen mot Colombia, natt til lørdag norsk tid. Da satte 27-åringen inn 2-2-målet som også ble sluttresultatet.

(©NTB)