RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

Barcelonas Messi(as)

Sist oppdatert:
Barcelona slet mot Celtic i første omgang, men Thierry Henry og Lionel Messi sikret seieren for spanjolene etter hvilen.

CELTIC - BARCELONA 2-3: Barcelona-spillerne fikk seg nok en aldri så liten kalddusj da Celtic gikk ut og scoret på hjemmebane etter 16 minutter.

Men Lionel Messi lot ikke den skotske lykkerusen vare lenge. To minutter senere spilte han vegg med Deco og utlignet etter et skudd fra kloss hold på keeper Artur Boruc.

Dermed var kveldens Messi-show i gang.

Men helt alene på gresset fikk ikke argentineren være. Først svarte Celitcs Barry Robson på tiltale, og sendte hjemmelaget opp i ledelsen igjen. 2-1 sto seg også til pause.

Men etter hvilen ble Thierry Henry med på leken. Han scoret for Barcelona syv minutter ut i omgangen, og utlignet den skotske ledelsen. Spanjolene fortsatte å presse, men hadde vanskeligheter med å komme på skikkelig skuddhold.

Men plutselig fikk Messi ballen servert rett i beina etter et hjørnespark. Han dro av en Celtic-forsvarer og sikret en sterk bortseier for Barcelona med en scoring elleve minutter før full tid.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere