RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: ANDREU DALMAU

Bare Arsenal for Thierry Henry

Thierry Henry elsker sin gamle klubb.

Thierry Henry har hatt en noe vanskelig førstesesong i Barcelona. Han har bare scoret sju mål på 25 kamper for det katalanske storlaget, men han bedyrer at han er fornøyd med tingenes tilstand i klubben.

30-åringen blir fredag koblet til en retur til England, men da til Newcastle. Det blir det ingenting av, skal man tro hovedpersonen selv. For det er bare plass til Arsenal i Henrys hjerte.

- Jeg angrer ikke på at jeg forlot Arsenal, men det er bare ett lag i England for meg. Alle vet hvor mye jeg elsker Arsenal, sier han i et intervju med BBC.

Henry scoret hele 226 mål på 370 kamper for Arsenal, noe som er klubbrekord. Han ble kjøpt opp av Barcelona sist sommer for 16 millioner pund. Han har fortsatt tre år igjen av sin kontrakt med Barcelona.

- Det har vært mange spekulasjoner rundt meg siden jeg kom hit, men hvor skal jeg gå tilbake til? Det er bare ett lag i hjertet mitt. Det tok meg litt tid å forstå hva Arsenal betydde for meg, sier han.

Henry startet onsdagens mesterligakamp mot Manchester United, men kom inn og hadde en farlig avslutning på Uniteds keeper Edwin van der Sar.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere