RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
INNBRINGENDE ÅR: Maria Sjarapova poserer med det siste hun har fått med seg til premiesamlinga.
INNBRINGENDE ÅR: Maria Sjarapova poserer med det siste hun har fått med seg til premiesamlinga. (imago / Xinhua / All Over Press)

Bare én spiller har gjort det bedre

Sist oppdatert:
Fjerde triumf for Maria Sjarapova i 2014.

Sjarapova slo tsjekkiske Petra Kvitova og vant finalen i WTA-turneringen i Kina søndag. Den russiske tennisstjernen tok dermed sin fjerde turneringsseier for året.

Seieren med settsifrene 6-4, 2-6, 6-3 gjør at den russiske stjernespilleren nå er rangert som nummer to i verden.

Bare Serena Williams har gjort en bedre sesong med sine seks triumfer. Hun topper også rangeringen.

Sjarapova kom godt i gang mot Kvitova med 6-4-seier i første sett. Kvitova var hakket hvassere og tvang fram et avgjørende sett med 6-2 i annet sett. I det tredje settet ble det tøff kamp. Til slutt var Sjarapova best.

- Jeg er glad for at jeg klarte å heve spillet mitt mot slutten, slik at jeg kunne komme ut av dette med en seier, sa Sjarapova.

- Jeg hadde mine sjanser, og jeg synes jeg spilte god tennis. Det ble en lang kamp, så jeg håper tilskuerne var fornøyde, sa Kvitova.

Til tross for tapet blir Kvitova å se når de åtte beste skal gjøre opp under sesongfinalen i Singapore 20. oktober. Dit kommer naturligvis også Sjarapova.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere