*Nettavisen* Sport.

Bare krøll for Mourinho

Foto: AP/Scanpix

Akkurat da Inter så ut til å vinne borte mot Fiorentina, sørget en danske for at Roma har mulighet til å ta over tabelltoppen.

10.04.10 22:50

FIORENTINA - INTER 2-2:

Inter tok seg tidligere i uken til semifinalen i Mesterligaen. Og i ligaen har de ledet lenge.

Derfor skulle en tro alt var bare fryd og gammen i den italienske storklubben.

Men etter å ha spilt uavgjort borte mot Fiorentina lørdag kveld kan Roma overta tabellteten med seier i sin kamp søndag, og plutselig er det ikke Mourinhos menn som sitter i førersetet i jakten på ligagullet.

Og mot Fiorentina ble dramatikken stor. Fiorentina tok ledelsen etter bare elleve minutter, ved brasilianeren Keirrison. Den ledelsen sto seg helt til hvilen.

Etter pausen skjedde det lite i målprotokollen fram til det siste kvarteret. Da så det ut til at Inter skulle lykkes med en råsterk snuoperasjon i en vanskelig bortekamp.

Først utlignet Diego Milito i det 74.minutt. Deretter ga Samuel Eto'o bortelaget ledelsen i det 81.minutt. Der og da så det ut til at Inter skulle ta tre poeng i den antatt vanskeligste kampen de har igjen.

Men så dukket denne dansken opp. Midtstopper Per Krøldrup utlignet bare minuttet etter at Eto'o hadde gitt Inter ledelsen.

Og kampen ebbet ut med 2-2, og dermed to poeng tapt for José Mourinhos menn.

Vinner Roma sin kamp søndag hjemme mot bunnlaget Atalanta tar John Arne Riises klubb over tabellteten, bare fem kamper før serien er slutt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.