*Nettavisen* Sport.

Bare nesten for Tora

Foto: Patrick Stollarz / AFP / NTB scanpix

Venter fortsatt på OL-formen.

01.07.14 12:00

Tora Berger er sett på som et av Norges sterkeste kort under OL i Sotsji som tar til i februar, men enn så lenge har ikke skiskytterjenta helt funnet storformen.

Så langt denne sesongen står hun uten individuell seier i verdenscupen. Den siste triumfen kom i Holmenkollen mot slutten av forrige sesong.

Fredag var det sprint i Oberhof, men heller ikke her nådde Berger opp til pallen. Hun måtte ta til takke med den sure fjerdeplassen til slutt.

Berger pådro seg hele tre bom på de to skytingene, noe som gjorde jobben svært vanskelig for den norske jenta. Hun var til slutt over ett minutt bak vinneren.

Det var Darja Domratsjeva fra Hviterussland som var best i Oberhof. Hun pådro seg kun én bom på sprinten og gikk i mål til tiden 23.06,7.

Kaisa Mäkäräinen fra Finland ble nummer to, 29,8 sekunder bak vinneren, mens Olga Pidhrushna fra Ukraina tok tredjeplassen i løpet.

Ann Kristin Flatland leverte også solid innsats fredag og ble til slutt nummer fem. Hun pådro seg kun én bom og var 1.09 minutter bak Domratsjeva i mål.

Tiril Eckhoff har også hatt en bukbar sesong så langt i skiskyttersporet og leverte igjen hederlig innsats. Hun ble til slutt nummer ti i denne konkurransen.

Eckhoff skjøt feilfritt på første skyting, men måtte tåle to bom på den siste. Hun var ett minutt og 28 sekunder bak vinneren.

Av de øvrige norske ble Synnøve Solemdal nummer 21, Elise Ringen nummer 22, og Fanny Welle-Strand Horn nummer 46 på sprinten i Oberhof.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.