Gå til sidens hovedinnhold

Bare seieren varmet

Linderud-Grei går for tre scoringer i alle årets serie- kamper og nettopp derfor var bare jentene middels fornøyde etter seieren over Larvik.

Rødtvet: Digg med seier, men siden vi har satt oss mål om tre scoringer i hver kamp, kan vi ikke si oss helt fornøyde, sier målscorer Ingvild Solberg.
Med sin 1-0-scoring ble spissen historisk som første målscorer for Linderud-Grei i 1. divisjon noen gang.
Jeg tenkte selvsagt litt over det, selv om det ikke har vært noe stort mål. Men det er naturligvis alltid moro å score, gliser Ingvild. Heller ikke trener Kenneth Eriksen tok av etter seieren i åpningskampen.
Nei, målsettingen om tre mål i hver kamp røk allerede i første runde så det er jeg ikke fornøyd med. Det lille ekstra manglet i dette oppgjøret. Vi har mer å gå på, lover Eriksen.

Larvik tok over

Treneren fikk uansett se jentene sine hamre inn to baller i buret bak Larviks keeper. Etter 28 minutter satte Ingvild Solberg inn ledermålet, og bare to minutter senere var det Ane J. Bjerkes tur til å tegne seg på scoringslista.
Linderud-Grei tok pause på stillingen 2-0, men måtte slite for seieren. Larvik hevet seg etter pause, og laget fikk også et reduseringsmål. Nærmere kom imidlertid ikke gjestene, og dermed fikk Linderud-Grei klubbens første trepoenger på nivå to noen gang.
Jeg var nervøs på slutten, men det var mest fordi resultatet var som det var for jeg følte vi hadde grei kontroll spillemessig, oppsummerer trener Eriksen.

Vil avgjøre

Selv om Larvik tok mer og mer over utover i kampen, understreker Eriksen at Linderud-Grei ikke er et lag som legger seg bakpå ved ledelse.
Nei, for oss er det mye viktigere å prøve å avgjøre kampene. Derfor prøvde vi å få det tredje målet i denne kampen, forteller Eriksen.
Noe tredje mål fikk aldri Linderud-Grei, men tre poeng ble det i alle fall på groruddølene. Så får heller laget forsøke å nette tre ganger i hver kamp resten av sesongen...

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?