RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bare trøbbel for «Perry»

Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Per Joar Hansen har hendene fulle av skadde spillere. Nå fleiper han med å melde på sjuerlag til eliteseriestarten.

Det er ikke «bare, bare» å ha ni spillere ute med skader syv uker før seirestarten. Under mandagens AaFK-trening gikk til alt overmål Erlend Holm ned for telling med hjerteflimmer.

- Det er aldri artig når det skjer. Jeg hadde andre slike episoder i bakhodet, men heldigvis fikk vi han fort på sykehus og fikk sjekket ut at det sto bra til med ham, sier Per Joar Hansen til Nettavisen.

Drøy skadeliste
Men Holms hjertetrøbbel er dessverre bare et av mange problem AaFK-treneren har å stri med. Foruten Holm er Mattias Nylund (back), Lasse Olsen (angrep), Karl Oskar Fjørtoft (midtbane), Peter Orry Larsen (midtbane), Peter Werni (midtstopper), Dag Roar Ørsal (midtbane) og Thomas Pedersen (midtbane) alle ute med skader. De to sistnevne håper imidlertid Hansen å ha tilbake innen kort tid.

- I tillegg er jo Dedé Andersson ute på en lengre utenlandsreise, men jeg orker ikke å bruke energi på det nå, sukker «Perry».

- Hvor bekymret er du over skadesituasjonen slik den er i dag?

- Det hjelper ingen å gå rundt å være bekymret. Jeg håper å få tilbake en 3-4-5 spillere i løpet av de neste ukene, slik at vi kan terpe samhandlingen den siste måneden før seriestart, sier han.

Skadet estlender
Samtidig er sunnmøringene ute etter å forsterke stallen. 22 år gamle Enar Jääger ankom Ålesund mandag for den obligatoriske legesjekken, og det ble naturligvis slått fast at han også er skadet...

- Han er også skadet, ettersom han pådro seg en vridning i et leddbånd i kneet under hans siste landskamp. Dermed går det fort 5-6 uker før vi kan bruke ham og, sier Hansen og legger til.

- Nå må vi melde oss på med sjuerlag i serien, fleiper han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere