Gå til sidens hovedinnhold

- Bare tull om Iversen

Rune Hauge avviser at Steffen Iversen er enig med Panathinaikos om en overgang.

TV 2 Nettavisen spurte søndag kveld Rune Hauge om overgangen for Steffen Iversen til greske Panathinaikos. Vi fikk følgende tekstmelding tilbake fra proffagenten:

«Bare tull».

Kontrakt
Representanter for Panathinaikos på sin side sa søndag kveld til TV 2 Sporten at Steffen Iversen allerede har skrevet under en kontrakt for dem.

Vålerenga vil helst at Iversen fullfører sesongen i Oslo, men har også lovet landslagsspilleren ikke å stikke kjepper i hjulene for en eventuell overgang til utlandet.

Panathinaikos er klare på at de vil ha Iversen nå, før sesongoppkjøringen i Hellas starter, men vil ikke betale de ca. fem millioner kronene Vålerenga krever i kompensasjon.

Steffen Iversen, som fyller 29 år i november, vil ikke skusle bort det som kan bli karrierens siste proffhopphold i utlandet. Han har sagt seg villig til å betale deler av overgangssummen selv, for å kunne dra til Aten så fort som mulig.

Occean eller Flo?
Vålerenga-trener Kjetil Rekdal var gjest i FotballXtra tidligere i søndag. Han sa dette om Steffen Iversen-saken:

- Gode fotballspillere vil det alltid være spekulasjoner rundt. Jeg har ant at det kunne skje at han drar i sommer. For vår del håper vi han blir ut sesongen.

Olivier Occean og Tore Andre Flo er nevnt som to mulige erstattere:

- Disse to kan bli aktuelle. Men det kan også finnes spillere som ingen har hørt om, sa Rekdal til TV 2 Sporten.

Vålerenga møter Rosenborg på Lerkendal mandag kveld.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken