RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bare verbal Podolski-hjelp for Solbakken

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Lukas Podolski var tilbake på banen, men det hjalp lite for Köln lørdag.

Ståle Solbakkens menn ble senket av to Lars Bender-scoringer i 0-2-tapet for Leverkusen på hjemmebane.

Kölns formkurve viser en bratt nedgang etter vinterpausen. Klubben står nå med tre strake tap, og seks av de siste sju kampene har endt uten poeng. I samme periode har Solbakkens mannskap scoret kun tre ganger.

- Det er ikke trenerens feil. Han ble hentet hit for å bygge opp noe, og da må han få tid til å gjøre det, sa Podolski etter kampen. Dermed fikk Solbakken iallfall verbal hjelp fra lagets største stjerne.

Det var til hjemmefansens glede at Podolski var tilbake til lokaloppgjøret etter fire ukers skadeavbrekk. Han er Kölns viktigste spiller og har scoret 15 av klubbens 30 seriemål denne sesongen. Men lørdag kunne ikke storscoreren redde laget.

Etter et kvarters spill sto det 0-1. Først traff Stefan Reinartz stolpen, men Vedran Corluka fikk dyttet returen videre til Lars Bender, som satte inn ledermålet for gjestene.

I annen omgang ble vondt verre for et skade- og suspensjonsutsatt Köln-lag. En defensiv feil gjorde at Renato Augusto kunne spille Bender alene gjennom, og spissen avgjorde til 2-0 med sin annen scoring for dagen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere