RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS

Barnslighet ødela for Bolton

Sist oppdatert:
Hadde det ikke vært for Abdoulaye Fayes "barnsligheter", ville Bolton tatt tre poeng. Det mente i alle fall lagets manager Sam Allardyce.

FULHAM-BOLTON 1-1: Faye sørget for at Fulham kunne utlikne på straffe på overtid etter at han hadde handset innenfor 16-meteren. En pasning fra Luis Boa Morte ble stanset med armen av Faye, og dommer Alan Wiley hadde ikke annet valg enn å gi Fulham straffe.

Fulhams nyervervelse Jimmy Bullard scoret sikkert fra krittmerket. Det gjorde Allardyce forbannet.

- Barnslig!

- Jeg vil ikke si at det var tøft. Det var barnslig! Det er vanskelig nok å komme til Craven Cottage om du ikke skal gjøre noe så utilgivelig som det, sa Bolton-manager Allardyce ifølge Sportinglife etter kampen.

Bad boy El-Hadji Diouf hadde gitt Bolton ledelsen - også det på straffespark - og laget var i ferd med å ri inn en grei trepoenger. I så fall ville Bolton stått med seks poeng etter to kamper, og toppet tabellen sammen med Manchester United.

- Bortsett fra et par frispark og straffesparket hadde ikke de noe å by på, mente Allardyce.

Coleman: - Vi skulle hatt tre til!

Fulham-manager Chris Coleman mente straffen Bolton fikk var grei, men han var likevel ute etter dommeren.

- Jeg blir gal av disse dommerne som før sesongen sier de samme tingene. De ber oss om å ikke klage på alle avgjørelsene. Men da må de få fingeren ut og dømme riktig! Begge straffene i dag var riktig idømt, men vi skulle hatt tre til! Papa Bouba Diop, Heidar Helguson og Collins John ble alle felt, sa Coleman.

Så spørs det hvordan dommeren Alan Wiley reagerer på dette. Blir det en rapport til FA?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere