RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Baros avviser Benitez-rift

Sist oppdatert:
Milan Baros avviser at han forlot spillerhotellet i sinne etter at tsjekkeren ble utelatt fra startelleveren til ligacupfinalen.

Engelsk presse skrev tidligere i uken at Baros ønsket seg bort fra Liverpool på grunn av vrakingen til ligacupfinalen forrige søndag.

Harry Kewell tok plassen til toppscoreren fra EM-sluttspillet i Portugal i fjor sommer, og Baros måtte pent finne seg i å komme inn som innbytter senere i kampen.

Baros innrømmer at han ble skuffet over å ikke få starte kampen mot Chelsea, men avviser på det sterkeste at han ønsker bort fra Liverpool.

- Jeg ble skuffet på søndag fordi alle fotballspillere ønsker å ta del i store fotballkamper som denne. Men jeg kranglet ikke med noen, forteller Milan Baros til Reuters.

- At jeg skal ha blitt sint og ville forlate stadion er bare fabrikkert tull. Noe slikt ville jeg aldri ha gjort, fortsetter han.

Spissen benekter også på det sterkeste at han ønsker å forlate Liverpool på grunn av en krangel med trener Rafael Benitez.

- Jeg tenker overhodet ikke på å forlate Liverpool for øyeblikket. I fremtiden er jo selvsagt alt mulig, men det er ikke i tankene mine nå, fastslår den tsjekkiske stjernen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere