RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Nick Potts (AP)

Baros brakk ankelen

Sist oppdatert:
Michael Owen var igjen mannen som sikret Liverpool tre nye poeng. Men spisskollega Milan Baros' ankelbrudd la en demper på stemingen.

Baros måtte bæres ut av banen etter bare fem minutter spill da Markus Babbel, som er på lån hos Blackburn fra Liverpool, kom helt galt inn i en takling på den tsjekkiske spissen. Resultatet viste seg å være brudd i ankelen.

Nedtur

- Milan vil opereres i dag eller i morgen. Det er en forferdelig skade, men jeg vil ikke klandre Markus Babbel. Taklingen var fair og han vant ballen. Det var først da Milan overende at han skadet ankelen. Jeg snakket med Markus etter kampen og han var svært lei seg, sa Liverpool-manager Gerard Houllier til Liverpools nettside etter kampen.

Også Jamie Carragher måtte tidlig av banen med en skade, og trolig er også han ute av spill i flere uker. Dermed kan John Arne Riise, som kom inn for Carragher lørdag, belage seg på mer spill framover.

Owen-show

Kampen på Ewood Park hadde for øvrig det meste. Dramatikk til siste slutt. Tragiske skader. Managere som kjeftet på hverandre. Rødt kort (til Blackburns Lucas Neill). Og flotte scoringer, av både Michael Owen og Blackburns Matt Jansen.

Det var Jansen som åpnet ballet med en suser forbi Jerzey Dudek fra 20 meters hold. Like etter utliknet Owen på straffe, før Neill ble sendt av banen for sin hårreisende takling av Carragher.

Kewell våknet

Selv med en mann mindre prøvde hjemmelaget seg. Eks-Liverpool-spiller David Thompson så et langskudd bli reddet av Dudek, men så dukket Owen opp og viste hvor viktig han er for Liverpool.

Etter et godt forarbeid av Vladimir Smicer, fant Owen vei inne i mylderet foran kassa og styrte inn ledelsesmålet. Med scoringen så våknet også Harry Kewell til live, og mens Blackburn prøvde å utlikne var Owen og Kewell svært aktive på kontringene. Bare en god Brad Friedel (også han eks-Liverpool-spiller) hindret ny scoring.

Men på overtid fikk Kewell hull på bylllen og avgjorde kampen en gang for alle. Da hadde Phil Thompson og Gerard Houllier nettopp avsluttet munnhuggeriet med Blackburn-manager (og tidligere Liverpool-manager) Graeme Souness på linja.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere