RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(EPA/Scanpix)

Baros innrømmer hands

Sist oppdatert:
Etter et juksemål av Aston Villa kollapset Everton som et korthus i orkan.

ASTON VILLA - EVERTON 4-0: Everton er i trøbbel for tiden, og mot Aston Villa så alt til å gå imot fjorårets store positive overraskelse. Etter 35 minutter var ballen trolig først borti hånden til Liam Ridgewell. Deretter fikk Milan Baros ballen, tok den ned og vippet den forbi keeper.

Det eneste problemet var at også han brukte hånda til å få med seg ballen, og det på en tilsynelatende bevisst måte. Everton-spillerne raste, men dommer Mike Riley, som sto godt plassert, dømte mål. Merkelig nok.

- Ja, jeg tror kanskje at det var hands, sa Baros selv etter kampen.

- For å være ærlig tror jeg det var det, men dommeren så det ikke. Og det var et veldig viktig mål for oss, sa tsjekkeren til Sportinglife.

Rett fra fødestua
Psyken til Everton ser ut til å være skjør for tiden, noe også manager David Moyes måtte innrømme etter kollapsen som endte med fire baklengs.

- Vi slipper inn mål for enkelt. Vi spiller ikke så veldig ille, men gir bort for mange mål, mente Moyes.

Og Everton har problemer i begge ender av banen. Laget har scoret færreste mål av alle i Premier League i høst med sine ni mål på atten kamper. For Aston Villa scoret Baros også det siste målet, etter at Delaney og Angel hadde økt ledelsen.

Kampen hadde en litt spesiell ramme for Aston Villa. Liam Ridgewell kom til stadion kun en time før oppgjøret ettersom samboeren venter barn når som helst. Gareth Barry sto over kampen av samme grunn, han ble far natten før.

Eirik Bakke fikk en snau halvtime som innbytter på Aston Villas midtbane.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere