RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Baros svikter ikke Liverpool

Milan Baros er tilbake i Liverpool etter ferie og avviser overganger til andre klubber. Han vil bli og kjempe om en plass på laget.

Baros brukte sin første morgen på Liverpools treningsfelt Melwood til å gjennomgå noen medisinske tester, før han sluttet seg til treningen på ettermiddagen. I løpet av dagen hadde han også en samtale med trener Rafael Benitez.

- Jeg vet at jeg ikke kan spille i hver eneste kamp, og jeg er klar over at vi har andre spisser i verdensklasse - slik som Owen og Cisse - men jeg vil gjøre mitt beste for å få manageren til å ta meg ut på laget, sier han til Liverpools hjemmeside.

Baros håper at hans prestasjoner under EM skal få Benitez til å tenke seg godt om før han tar ut laget. Tsjekkeren fikk lite med spilletid under Gerard Houllier, og han slet også med skade under fjorårssesongen.

Alt snakket om overganger tar han imidlertid med ro:

- Jeg har hørt alle ryktene om at Real Madrid og Barcelona skal være interessert, og det er selvfølgelig hyggelig å se at klubber vil ha deg. Men nå er jeg tilbake i Liverpool og her vil jeg bli for å spille så mange kamper som mulig, presiserer han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere