RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Baros vil til Barcelona

Sist oppdatert:
Liverpools Milan Baros innrømmer at det vil være en drøm å få spille for Barcelona.

Baros ble toppscorer i sommerens EM, og ville ha forlatt Anfield om Gerard Houllier hadde fortsatt i klubben. Tsjekkeren vil imidlertid bli i klubben nå som Rafael Benitez er på plass, men sier at Barcelona frister.

- Da jeg var liten, var det drømmen min å spille for Barcelona. Å gå til dem ville ha vært fint, men hvis det ikke skjer, så blir jeg her, sier Baros, ifølge Sky Sports.

Han legger til:

- Manageren spurte meg akkurat om fremtiden. Han spurte hva som ville skje hvis Barcelona kom på banen. Jeg sa at hvis noen andre klubber var interessert, så ville jeg bli. Jeg har alltid ønsket å spille i England. Min første drøm er gått i oppfyllelse. Jeg er fornøyd med å spille for Liverpool. Det er en stor klubb med en fantastisk fanskare. Men man kan ikke være i Liverpool i 10-12 år. Det skjer ikke i fotball. Du forandrer en klubb, og du forlater den. Alle bytter klubb i løpet av karrieren.

Det spørs om Baros blir spesielt mye mer populær blant Liverpool-fansen etter disse uttalelsene. Premier League begynner igjen neste helg, og Baros må kjempe med spillere som Djibril Cisse og Michael Owen om en plass på laget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere