RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Baros vurderer klubbskifte

Sist oppdatert:
Milan Baros innrømmer at han er frustrert over situasjonen i Liverpool. Han utelukker ikke at han vil flytte på seg til sommeren.

Den tsjekkiske landslagsspissen har en variabel sesong bak seg på Anfield, og har slitt med å etablere seg som et soleklart førstevalg på topp under Raphael Benitez.

Ingen krangel
Med Djibril Cisse tilbake i troppen de siste ukene, har Baros gjentatte ganger opplevd å bli byttet ut til fordel for franskmannen.

Tsjekkeren er ikke fornøyd med situasjonen, og innrømmer at han er frustret over å bli byttet ut hele tiden.

- Det er ikke sant at jeg har kranglet med Benitez, sier Baros til avisen Pravo ifølge Sky Sports.

- Men jeg er irritert over å måtte varme benken når jeg er i så god form. Eller over å bli byttet ut underveis i kamper før jeg har brukt opp alle energien min. Jeg trenger mye spilletid, det er det eneste som kan gjøre meg bedre enn jeg er i dag.

Har tilbud
En rekke klubber, blant dem Valencia og Fiorentina, er svært interessert i tsjekkeren, og Baros innrømmer at han kjenner til at flere klubber skal ha kommet med tilbud.

- Men jeg har ikke sagt at jeg kommer til å forlate Liverpool. Jeg har noen tilbud, men dette er det min agent Pavel Paska som tar seg av.

- Hvis jeg forlater Liverpool ønsker jeg å spille for en klubb som holder minst like høyt nivå i de europeiske turneringene. Og jeg ønsker å spille hele tiden.

Taus om Everton-rykter
Det går for tiden rykter om at by-rival Everton er ute etter å sikre seg Tsjekkias toppscorer i fjorårets EM, men Baros selv ønsker ikke å si noe om det.

- Det har jeg ingen kommentarer til, det blir bare feil å spekulere. Slike spørsmål får jeg ta sammen med agenten min etter sesongen. Men det blir selvsagt mye lettere å snakke om dette med en Champions League-medalje rundt halsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere