Gå til sidens hovedinnhold

Barthez avviser Sir Alex-konflikt

Fabien Barthez hevder det er ikke er en konflikt mellom ham og Manchester United-manager Sir Alex Ferguson. - Jeg respekter at jeg er på benken, sier Barthez.

Fabien Barthez - som i sin tid i Manchester United-trøye har gjort fenomenale redninger, men også en del merkelige ting som sisteskanse - er for tiden på samling med det franske landslaget. VM-vinneren fra 1998 møter Kypros i EM-kvalifiseringskamp lørdag.

- Jeg har ingen problemer med klubben min. Jeg har ikke fått en forklaring fra Ferugson på hvorfor jeg ikke spiller førstelagsfotball, men jeg føler ikke jeg må ha en samtale med ham, sier Fabien Barthez.

- Vi er gode venner

Ifølge engelsk og fransk presse er en intern konflikt årsaken til at Sir Alex Ferguson foretrekker Tim Howard mellom stengene fremfor Fabien Barthez.

- He, he. Noen sier at vi ikke går overens, men det er helt feil. Vi er gode venner, ler Manchester United-keeperen.

Fabien Barthez har ingen intensjoner om å gi seg med fotball.

- Jeg er 32 år, og vil fremdeles spille fotball. Nå spiller jeg for en storklubb, jeg respekter manageren min 200 prosent. Han stoler på meg og beskytter meg - klart jeg vil fortsette, sier Barthez fra Frankrikes treningsleir.

- Hva vil du jeg skal gjøre? Slutte? Jeg føler meg ikke dårlig behandlet, og er ikke frustrert. Jeg har en veldig god kontrakt og vil fortsette i Manchester United, forteller Barthez.

Reklame

Her kan du levere Lotto