RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bartlett bak årets miss

Charlton-manager Alan Curbishley
Charlton-manager Alan Curbishley Foto: Foto: Charltons hjemmesider
Sist oppdatert:
Charlton-spissen Shaun Bartletts helbom i første omgang må havne i kategorien "årets miss". Det verste er at han brente enda en 100 prosent-sjanse like etterpå.

FULHAM - CHARLTON 0-0: Bartlett (32), som har 5 mål på 20 kamper for Charlton så langt i år, hadde alle tiders mulighet til å gi laget ledelsen tidlig i 1. omgang.

Et innlegg fra venstre ble slått inn foran mål der Bartlett sto klar. Men med keeper og forsvar helt ute av spill, to meter på kloss hold foran kassa, klarte sør-afrikaneren å snuble i ballen. Og bruke altfor lang tid på å snu seg og skyte. Dermed rotet han bort det som må kalles en 125 prosents-sjanse.

Ny miss

Ivrig etter å rette opp feilen, jaget Bartlett scoring. Og like etter den første sjansen fikk han en ny, stor sjanse. Men med Fulham-keeper Edwin van der Sar nede på rumpa, klarte Bartlett bare å fyre av et lavt, løst skudd som van der Sar såvidt reddet med benet, før han tuppet returen til corner.

Anført av midtbanespiller Danny Murphy, var Charlton det førende laget på Craven Cottage. Murphy hadde flere gode skuddforsøk og sto også bak gode innlegg til spissene Bartlett og Jerome Thomas. Særlig i 2. omgang var Charlton klart best, men så var det avslutningene da...

Mot ny topplassering

Helt på tampen holdt Paul Konchesky på å gjøre det Bartlett og Thomas aldri greide, men midtbanespilleren så skuddet bli glimrende reddet av van der Sar etter at innbytter Jonatan Johansson hadde ryddet plass inne i boksen.

Et skuffende uavgjortresultat til tross, "The Addicks" er i ferd med å gjøre nok en solid sesong. Laget har små ressurser og få stjernespillere, men henger likevel med i den øverste delen av tabellen. Alan Curbishleys menn er i øyeblikket på 8. plass - bare tre poeng bak Liverpool på 5. plass.

Men kanskje bør Curbishley be spissene øve mer på avslutninger?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere