RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barton:- Vi misset for mye

Foto: REUTERS
Sist oppdatert:
Manchester City var ineffektive, mens Newcastle fortsetter sin lange kamprekke uten seier i Premier League.

MANCHESTER CITY - NEWCASTLE 0-0: Det ble i hele tatt et ganske sjanserikt oppgjør på The City of Manchester Stadium lørdag.

Men det var hjemmelaget som hadde de største og desidert feiteste målsjansene. Og det var også City som følgelig burde ha vunnet formiddagskampen.

- Vi misset altfor mange sjanser, medgir City-spiller Joey Barton til Sky Sports etter kampen.

- Det er den samme gamle leksa nok en gang for oss: vi druser over motstanderen, men klarer ikke å sette ballen i nettet. Vi prøvde desperat, men det var tydeligvis ikke «meant to be» i dag, medgir han.

En hendelse - som muligens skulle gitt Stuart Pearces mannskap alle tre poengene - var da Georgios Samaras trodde han headet inn ledermålet midtveis i annen omgang. Ballen gikk i nettet, men dommer Graham Poll mente han så noe ulovlig og annullerte.

Ingen av City-spillerne virket å skjønne noen ting, aller mest Samaras, men den kortglade Poll viket naturlig nok ikke en mine.

- Fra der jeg sto så det hele ganske rent ut. Men hvis han (Poll) så noen ulovligheter, så stemmer det vel. Han sto nærmere enn det jeg gjorde, poengterte Barton.

Med lørdagens 0-0-resultat står nå Newcastle uten seier på åtte strake kamper. Ikke spesielt hyggelig for manager Glenn Roeder å ta med seg hjem til nord, spesielt med tanke på den siste ukens fans-opprør.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere