RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Glyn Kirk (AFP)

Barton hudfletter lagkamerat

Sist oppdatert:
Joey Barton er ikke kjent for å legge noe i mellom. Nå får lagkompis Adel Taarabt rene ord for pengene.

Oslo (ANB): Joey Barton er ikke kjent for å legge noe i mellom. Nå får lagkompis Adel Taarabt rene ord for pengene.

Marokkanske Taarabt var kaptein på QPR-skuta da London-klubben igjen spilte seg opp i det gode selskap i engelsk fotball forrige sesong. Da Joey Barton ble hentet til klubben i høst ble han imidlertid fratatt kapteinsbindet.

Nå får i tillegg marokkaneren en lite hyggelig attest fra lagets nye sjef. Barton er nemlig ikke spesielt imponert over det han har sett av Taarabt så langt.

– Spørsmålet er ikke om folk gir ham gode råd, det er mer om han tar dem til seg. Dette er høyeste nivå i fotballens verden, og hvis man ikke er klar til å jobbe hardt, slår man ikke gjennom, sier Barton til britiske Talksport.

Forlot banen
22 år gamle Adel Taarabt fikk mye av æren for QPRs opprykk forrige sesong – og mange mente unggutten ville bli hentet til en større klubb i sommer. Så skjedde ikke, hvilket skal ha vært en skuffelse for hovedpersonen.

Skuffende var det nok også å bli fratatt kapteinsbindet – og da QPR ble nedsablet med 0-6 av Fulham tidligere denne måneden havnet han igjen i medienes søkelys. Taarabt ble byttet ut ved pause – og svarte med å forlate Craven Cottage umiddelbart.

Etter kampen forsøkte manager Neil Warnock å avdramatisere det hele.

– Jeg har ikke noe problem med at han dro fra stadion. Det var ingen krangel i garderoben, han fikk enkelt og greit beskjed om at han ble tatt av for å styrke forsvarsfireren. Jeg hadde vært mer bekymret hvis han hadde vært glad for å bli byttet ut, sa han til The Independent.

Ikke imponert
Joey Barton er tydeligvis ikke like imponert over oppførselen til marokkaneren.

– Hvis jeg var Adel, og hadde hans evner, ville jeg ikke risikert å mislykkes fordi jeg ikke jobbet hardt nok, sier han – og tilføyer:

– Jeg kom hit og fikk høre at han er et geni, men det har jeg til gode å se. Jeg vet ikke om det kommer av at han ikke jobber hardt nok, eller om han har en tendens til å surmule, sier han.

Taarabt scoret 19 mål i opprykkssesongen, men har til gode å gjøre mål for klubben denne sesongen.

(ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere