RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Basel kan sjokkere igjen

Foto: FABRICE COFFRINI (Afp)
Sist oppdatert:
Vi tror formløse Bayern München kan få trøbbel i Sveits.

Delta i Sportspills Facebook-konkurranse og vinn en iPad2!

V65 Bjerke:Jackpot og Frode Hamre

Onsdagens langoddsprogram består av 39 spilleobjekter og består av mye forskjellig. I Champions League spilles de to siste åttendelsfinalene, mens Manchester City tar imot Porto til returkamp i Europa League. Det spilles tre kamper i fransk Ligue 1, mens det spilles en kamp i italiensk serie A. Det er full runde i den norske eliteserien i håndball for kvinner og full runde hockeyallsvenskan i Sverige. Det spilles også kamper i England i de lavere divisjonene.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Notts County - Stevenage
Sist tirsdag lanserte vi Stevenage som langskudd borte mot Sheffield Wednesday og laget vant 1-0 til 3,50 i odds. Søndag meldte vi avslag på Tottenham i FA-cup kampen borte mot Stevenage (0-0). I kveld tror vi et tøft matchet Stevenage (9-7-1 på de 17 siste seriekampene) kan få en reaksjon mot et Notts County-lag som er bra på hjemmebane. 2,45 på hjemmeseier for Lee Hughes og hans lagkamerater er et spennende langskudd onsdag.

Dagens avslag
Marseille - Inter
Åttendedelsfinale mellom to lag som har skuffet denne sesongen i sin hjemlige liga. Marseille skuffet igjen i helgen med kun å klare 1-1 hjemme mot normalt bortesvake Valenciennes. Spissene Remy og Gignac er begge uaktuelle. Inter hadde sju strake seire, før det har gått helt på tverke igjen og hjemmetap mot Novara og Bologna forteller om en klubb helt ute av form. Men nå er det Champions League og denne kampen ser veldig åpen ut for oss. Vi styrer unna.

Dagens spill
FC Basel - Bayern München
Sveitsiske Basel imponerte i begge kampene mot Manchester United, men hadde neppe ønsket Bayern München i åttendedelsfinalen. I den hjemlige ligaen beholdt Basel sin seks poengs ledelse til tabelltoer Young Boys etter at lagene spilte 2-2 i helgen. Basel hadde bortekamp. Hjemme på eget gress står laget med 7-2-1. Det er andre gang i historien at Basel når åttendedelsfinalen i denne turneringen (forrige gang var 2002/03- sesongen). 2-0-1 på hjemmebane i gruppespillet, tapet kom mot Benfica (0-2).

Bayern München har ikke flyt om dagen i Bundesliga og sliter spesielt på bortebane (kun to poeng er tatt på de tre første bortekampene etter vinteroppholdet i hjemlig Bundesliga). De to hjemmekampene er vunnet, men avstanden til serieleder Borussia Dortmund har økt til fire poeng etter helgens 0-0 borte mot Freiburg. Også formsterke Borussia Mönchengladbach har passert Bayern. 5-3-3 er totaltallene borte. I gruppespillet hadde Bayern 1-1-1 på bortebane, seieren kom mot Villarreal.

Basel må unnvære Philipp Degen og Scott Chipperfield til denne kampen, mens Bayern fortsatt må unnvære midtbanemotor Bastian Schweinsteiger som er skadet, også Daniel van Buyten er skadet.

Norsk Tipping tilbyr fire ulike spill på denne kampen, vi lar oss friste av handicapspillet der Basel er gitt 1-0 ledelse fra start. Det betyr altså at spillet går inn dersom Basel unngår tap. Oddsen for at så skjer er 2,40 og det synes vi er svært godt betalt. Ikke glem at bortelagene i slike sammenhenger vil være svært godt fornøyd med uavgjort. Vi synes dette er spillbart, men dette objektet kan ikke spilles som singel og vi må kombinere.

Saint-Etienne - Lorient
Fransk Ligue 1. Etter 7-1-2 på de ti siste seriekampene har hjemmelaget avansert til sjetteplass på tabellen og med seier i kveldens hengekamp vil laget komme a poeng med Lille på tredjeplass. Tapene i denne perioden har kommet mot nettopp Lille (0-3 borte) og mot serieleder Paris Saint Germain (hjemmetap 0-1). Lørdag imponerte St. Etienne med sterke 4-0 hjemme mot Rennes.

Lorient ligger på ellevteplass med 27 poeng, 20 av disse poengene er tatt hjemme på kunstgresset. Borte står Lorient med svake 1-4-5. Svake 0-4-4 på de åtte siste seriekampene og er hardt rammet av skader og karantener i kveld. Sunu, Aliadiere, Diarra, Borurillion, Quercia, Baca, Latoua, Jouffre og Coatadeur er alle ute. De to siste har vært blant lagets beste offensivt, og det er et meget svekket Lorient til kveldens kamp.

Saint-Etienne må unnvære suspenderte Sinema-Pongolle (soner sin siste av tre kampers karantene), også midtbanespilleren Ghoulam er suspendert. Hjemmelaget står med fine 6-3-2 på eget gress. St. Etienne må ha en topp sjanse til å vinne også i kveld og vi kombinerer denne med Basel ikke til å tape.

Totaloddsen på denne dobbelen er 4,32 og vår innsats er som vanlig kr 100.

Spilleforslag onsdag (spillestopp kl 18.25):
Kamp Saint-Etienne - Lorient 1,80 2,90 3,60
Kamp FC Basel - Bayern München (1-0) 2,40 3,40 2,15
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere