Igor Antón sto lenge uten kontrakt etter at det ble klart at 2013 ble Euskaltels siste år.

Baskeren har et vanvittig potensialet, men har fortsatt ikke helt levd opp til forventningene mange hadde til han for noen år siden.

Da en kontrakt med Omega Pharma-Quick Step heller ble gitt til Thomas De Gendt, virket det alt annet en rosenrødt for den 30 år gamle spanjolen.

Les også: Dette er stjernene uten kontrakt

Men nå har fjellgeiten skrevet under med årets beste sykkellag, Movistar. Antón har skrevet under en toårskontrakt med laget til Eusebio Unzué.

- Den baskiske rytteren, en av de mest talentfulle klatrerne i verden, vil prøve å ta enda et steg i sin karriere, etter å ha hatt suksess i noen av verdens viktigste sykkelritt, skriver Movistar i en pressemelding.

Antón hadde ikke en spesielt god sesong i år, men nå Movistar håper at et nytt miljø vil hjelpe spanjolen til å få ut alt potensialet.

Med Antón på laget vil spanjolene få et meget klatresterkt lag. Alejandro Valverde og Nairo Quintana sykler begge med lagets grønne logo på brystet.

I tillegg til Antón har laget hentet flere andre ryttere før neste sesong, deriblant Izaguirre-brødrene, John Gadret og Adriano Malori.

Et tungt slag for dem er at verdensmester Rui Costa drar til Lampre. Samtidig forlater blant andre Juan Jose Cobo og Vladimir Karpets laget, etter noen skuffende år.