RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Batman viser muskler?

Giant Batman er en 4-åring langt over gjennomsnittet som står alene på våre DD-forslag til Sørlandet i kveld.

Klikk her for å se våre DD-forslag.

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Klikk her for å laste ned program.

Et emne til noe stort
Trener Russel D. Suttle har et flott emne i fireårige 4 Giant Batman som han sender ut i Dagens Dobbels første avdeling på Sørlandet i kveld. Armbro Plush-sønnen er sparsomt startet, men har rukket å vise frem ting som tyder på at det kan være noe stort på gang. I sin siste start på Momarken 11. desember ble 4-åringen spurtslått av en smygkjørt Lois Line etter et tøft løpsopplegg, og landet på 18.3 full vei. I starten forut for det var han enerådende fra ”dødens”, og viste ved den triumfen at han er en hest langt utenom det vanlige. Mot svært overkommelig motstand i kveld tror vi det dreier seg om en klink vinner, selvom sprint trolig ikke er yndlingsdistansen.

Runder til seier?
Kjetil Djøseland sender ut klassehesten 11 Mjølner Faks i DD-2. Järvsöfaks-sønnen hadde en strålende sesong i fjor med hele syv triumfer og 320 000 kroner innkjørt. 7-åringen går en spennende sesong i møte, og kan med ytterligere utviklingen ta steget helt opp til eliten. Djøseland-traveren var solid i sin siste start i Skien 5. januar hvor han kun var slått av en meget opplagt Sjefsbrunen, og landet på sterke 26.5 full vei. Vi er rimelig trygge på at han henter 20 meter på 8 Trollgutt i en feilfri utgave og singelstreker på det minste forslaget, men henter han 40 meter på 4 Gann Pål?

Hmm, neimen ikke sikkert det... Vi tror Arild Berås kan sikte inn føringen tidlig i løpet med familiehesten, og går Pål Even-sønnen en 28-tid full vei der fremme kan han bli vond å fange - vi krysser på det største forslaget. 6-åringen kom tilbake etter pause på Jarlsberg 18. januar, og leverte et oppløp det luktet svidd av - på en for ham uvant kort distanse ble han tilslutt tredje på fine 27.9. Med det løpet i kroppen kan Berås-traveren vise seg kraftig forbedret, og vi ser ikke bort fra at han bokfører årets første triumf til kremodds.

Mjølner Faks og Kjetil Djøseland kommer ut med vinnersjanser i DD-2 på Sørlandet i kveld.
Mjølner Faks og Kjetil Djøseland kommer ut med vinnersjanser i DD-2 på Sørlandet i kveld.

Våre to utvalgte DD-kombinasjoner står i skrivende stund i hhv 8 ganger pengene (11 Mjølner Faks), og 26 ganger (4 Gann Pål).

Ekspertforslag
Vi har satt opp to spilleforslag på hhv 100 og 400 kroner som du kan kjøpe i boksen oppe til venstre.

Kjøp en DD-kupong, og se løpene på NRK2 kl. 22.45

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere