RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bayern håper på uvær

(scanpix)
Bayern München-trener Ottmar Hitzfeld tror underdog-stempelet og det voldsomme uværet taler til tyskernes favør i kveldens gigantmøte med Real Madrid i Mesterligaen.

- Vi bestilte dette været. Syd-europeerne liker ikke å spille i snøvær, men vi er vant til det. Vi håper det vil tippe kampen i vår favør, sa Hitzfeld på en pressekonferanse i snødekte Bayner mandag ettermiddag.

Utfordrere
Bayner-president Franz Beckenbauer har ikke store forhåpninger om avansement. "Der Kaiser" mener tyskernes seierssjanser er maksimum 30 prosent, men Hitzfeld har litt mer tro på eget mannskap.

- Vi er i utfordrerrollen, og det vil løfte oss. Jeg stoller på spillerne mine, men de må gjøre sitt aller beste skal vi ha en mulighet, sier Hitzfeld, som er glad for at keeper Olover Kahn og playmaker Michael Ballack er klar for innsats.

De to profilene gikk glipp av lørdagens 1-0-seier i Bundesliga-møtet med Hamburg SV på grunn skade og sykdom, men var mandag tilbake i trening.

Statistikken sier hjemmeseier
Det tyske storlaget måtte slite mot Hamburg, og er ikke levnet rare sjansen mot Zidane, Ronaldo, Beckham og resten av Real Madrids stjernegalleri.

Tyskerne har imidlertid statistikken på sin side. Bayern München har vunnet de siste syv hjemmekampene i Europa-cupen mot Real Madrid.

- For en gangs skyld er vi ikke favoritter, og det forandrer hele situasjonen. Vi har ingenting å tape, sier bayner-kaptein Oliver Kahn.

PS! Kampen mot Bayern München er Real Madrids 100. i Mesterligaen. Real debuterte i den gjeveste klubbturneringen med å tape 0-1 for Ajax 13. september 1995. Real Madrid har vunnet 57 av de 99 kampene laget har spilt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere