Gå til sidens hovedinnhold

Bayern jakter på Lindegaard

Aalesund-keeper Anders Lindegaard er ettertraktet. Siste beiler i rekken er Bayern München.

Oslo (ANB): Alt tyder på at danskens tid på Sunnmøre går mot slutten. En rekke storklubber – der i blant Manchester United – har vært satt i forbindelse med Lindegaard denne sesongen. Og interessen øker stadig.

Da Lindegaard debuterte mellom stengene for det danske landslaget i EM-kvalifiseringskampen mot Island nylig, satt Bayern Münchens sjefsspeider Wolfgang Dremmler på tribunen.

Tyskeren var angivelig på plass i København for å ta sisteskansen nærmere i øyesyn, skriver den danske storavisen BT.

Les også: - Bedre enn orgasme

Avløser Butt?
Bayern-ledelsen leder etter en avløser til klubbens førstekeeper Hans-Jörg Butt som har passert 36 år. Lindegaard skal angivelig være et hett navn på Allianz Arena.

Aalesund-ledelsen legger ikke skjul på at det synes fånyttes å håpe på at Lindegaard spiller på Color Line Stadion i 2011 – selv om sisteskansen har kontrakt til 2012.

- Med den massive interessen som er for Anders, tviler jeg meget sterkt på at vi har han til rådighet neste sesong, sier direktør Henrik Hoff til BT.

Konkret fra England
Han innrømmer at klubber fra hele Europa har dansken i kikkerten.

- Det er spesifikk engelsk interesse, men i det siste har også klubber fra andre europeiske land begynt å følge Anders intenst. Så jeg forventer at noe skjer i januar, sier Aafk-direktøren.

Også hovedpersonens agent vedkjenner at pågangen er stor.

- Den store interessen fra veldig mange klubber rundt om i Europa taler for seg. Jeg vil ikke kommentere konkrete klubbnavn, men la meg si at det er solid interesse for Anders, sier Michael Stensgaard. (ANB)

Spill direkte på langoddsen her:

HTML EMBED
Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken