RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MÜLLER x 2: Thomas Müller scoret to ganger i den tyske seieåpningen. FOTO: NTB Scanpix
MÜLLER x 2: Thomas Müller scoret to ganger i den tyske seieåpningen. FOTO: NTB Scanpix Foto: Jason Cairnduff (Reuters)

Bayern knuste Hamburg i ligaåpningen

Bayern München tok en komfortabel seier i den tyske seriestarten mot Hamburg fredag. To scoringer av Thomas Müller, ett av Mehdi Benatia, Robert Lewandowski og Douglas Costa sikret 5-0.

Den regjerende tyske seriemesteren var store favoritter foran hjemmeoppgjøret mot Hamburg, som måtte ut i playoff for å beholde plassen sin forrige sesong. I den første kampen i Bundesliga var det midtstopper Benatia som scoret det første målet.

Midtstopperen headet inn 1-0 i det 27. minutt etter en flott dødball av veteranen Xabi Alonso.

I annen omgang doblet spissen Lewandowski åtte minutter etter pause. Et langt oppspill klarte gjestene aldri å klarere. Ballen endte opp hos en umarkert Lewandowski, som enkelt bredsidet ballen i mål.

I sommer har Müller var linket bort til Manchester United, men ryktene har gradvis gitt seg. Fredag scoret han vertenes 3-0 mål mot Hamburg. Douglas Costa kom seg til dødlinjen og la inn. På første stolpe snek Müller seg inn foran alle og stanget inn 3-0 etter 69 minutter.

Fire minutter senere var han igjen på farten. Lewandowski slapp ballen perfekt igjennom til Müller i 16-meteren, som rundet keeper og økte til 4-0.

Tre minutter før fulltid banket Costa til fra hjørnet av 16-meteren og fastsatte sluttresultatet til 5-0. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere