Kasia Lenhardt har vært i et forhold med Bayern Munchen-stjernen Jerome Boateng det siste året. Tirsdag forrige uke bekreftet Boateng at forholdet til den 25 år gamle modellen var over etter rundt 15 måneder sammen.

- Som kjent gjennom media avsluttet jeg forholdet til Kasia Lenhardt. Vi vil gå hver vår vei fra nå. Det er beklagelig, men for min familie og meg er det det eneste riktige, skrev Boateng i et innlegg på Instagrams historiefunksjon.

Ifølge flere tyske medier skal de to ha brukt sosiale medier til å lange ut mot hverandre før forholdet tok slutt.

Les også: Den norske stjernen hengt ut som juksemaker

Tirsdag, rundt en uke senere, ble Lenhardt funnet død, det bekrefter tysk politi. Dødsfallet anses ikke som mistenkelig.

- I går (tirsdag) rundt 8.30 på kvelden var det en politioperasjon i Charlottenburg knyttet til et mulig selvmord. En livløs person ble funnet i hjemmet. Det er ingen indikasjoner på at noen andre er involvert, uttaler tysk politi til avisen Bild.

Lenhardt var født i Polen og har tidligere deltatt i Tysklands Next Top Model. Hun har blitt kjent for sitt forhold med Boateng det seneste året.

Boateng befinner seg for tiden i Qatar der han skal spille finale i VM for klubblag med Bayern Munchen mot meksikanske Tigres torsdag.