Gå til sidens hovedinnhold

Bayern snublet mot Lyon

Zé Roberto ble Jürgen Klinsmanns redningsmann

Jürgen Klinsmann sitter ikke trygt i sjefsstolen til Bayern München siden sørtyskerne kun greide uavgjort mot Lyon.

Tyskerne startet kampen best og hadde flere gode målsjanser. Blant annet var friskmeldte Franck Ribery en stadig trussel for franskmennene. Ribery var meget pigg i sin første kamp fra start for sesongen, og var toneangivende i mye av det offensive spillet til sørtyskerne.

Men i det 24. minutt var Martin Demichelis uheldig for Bayern og stusset ballen i eget mål etter et godt slått frispark fra Lyons Juninho.

Sørtyskerne ville mest og produserte gode sjanser, men det ville seg ikke i den avgjørende fasen av spillet.

Åtte minutter ut i 2. omgang slo Miroslav Klose et godt innlegg fra høyrekanten som traff Ze Robertos pannebrask. Brasilianeren headet godt og ballen gikk i mål via Lyons keeper.

Lyon var farlig frempå med kontringer og hadde noen gode frispark fra dødballeksperten Juninho, men det var Bayern som kom til de største sjansene.

Både Ribery og Luca Toni hadde sjanser til å bli matchvinnere, men det endte 1-1 mellom Bayern München og Lyon.

Bayern topper dermed gruppe G med fire poeng, mens Lyon er innehaver av andreplassen som gir avansement.

Juventus slet
I Hviterussland havnet Juventus tidlig under 0-2 mot BATE Borisov etter scoringer av hjemmelagets Sergey Krivets og Igor Stasevich i løpet av kampens første tyve minutter.

Juventus virket rystet, men fikk en redusering før pause ved Vincenzo Iaquinta etter en halvtimes spill. Og tre minutter på overtid av første omgang sørget samme mann for poengdeling i Hviterussland.

I gruppe H finner man Real Madrid på topp med full pott etter to kamper. Juventus er på andre plass med fire poeng etter to kamper.

Les hva som skjedde i tirsdagens Mesterliga-runde i teksten under!

22.37: Så var runden ferdigspilt. Manchester United tok en rutinemessig seier over Aalborg, mens Bayern München spilte uavgjort hjemme mot Lyon etter at Zé Roberto avsluttet et godt Bayern-angrep.
22.30: Slutt i London. Arsenal ga virkelig fansen mye å juble for etter å utklasset Porto etter alle kunstens regler.
22.20: Dimitar Berbatov scorer sitt andre og Uniteds tredje. De røde djevlene har fullstendig kontroll i Danmark.
22.12: Arsenal fornekter seg ikke. Emmanuel Adebayor øker til 4-0 på straffespark.
22.09: Villarreal tar ledelsen på El Madrigal! Marcos Senna gir de spanske gultrøyene ledelsen mot Celtic.
22.05: Aalborg har resignert mot United, mens Arsenal fortsetter å produsere sjanser mot Porto. Londonlaget kunne ha hatt både fem og seks scoringer, men er for ineffektive foran mål.
21.58: I sin Mesterliga-debut for United scorer Dimitar Berbatov sitt første mål for rødtrøyene. Men Aalborg skal ha respekt for at de har holdt godt følge med de engelske mesterne.
21.57: Utrolig at det ikke står 4-0 til Arsenal! Theo Walcott står helt alene og skyter fra fem meter, men klarer merkelig nok å skyte utenfor!

21.54: Endelig løsner det for Bayern! Etter å ha presset store deler av første omgang, fikk de erfare hvor urettferdig fotballen kan være når de fikk en scoring mot seg. Og det av egen spiller, nærmere bestemt Martin Demichelis. Men nå har brasilianske Zé Roberto fått tyskerne inn i kampen igjen!
21.48: Jeg fikk nesten ikke skrevet ferdig forrige setning før van Persie øker ledelsen til 3-0! Nederlenderen er sterk når han dunker inn sitt andre for dagen med yttersiden av venstrefoten.
21.45: Porto sparker i gang 2. omgang i London. Fortsetter Arsenal-festen på Emirates?
21:42: Celtic holder unna for Villarreal i Spania.
21.34: Det blåses av til pause på de respektive arenaene. Arsenal og Manchester United har god kontroll mot henholdsvis Porto og Aalborg. Jürgen Klinsmann er nok ikke blid i Bayerns garderobe siden hans gutter ligger under hjemme mot Lyon.
21.31: For en 1. omgang det har vært i Hviterussland! Etter å ha ligget under 0-2, har Juventus nå kommet tilbake. Vincenzo Iaquinta har ført italienerne tilbake i kampen med sine to scoringer. Den siste kom tre minutter på overtid av 1. omgang!
21.25: Arsenal dobler ledelsen i London! Emmanuel Adebayor header inn 2-0 for Arsène Wengers gutter. Robin van Persie og Emmanuel Adebayor har hatt en fremdragende 1. omgang for «The Gunners».

21.17: Arsenal tar ledelsen 1-0! Robin van Persie sender londonlaget i føringen.
21.14: Utrolig at det ikke står 0-1 i London! Porto har en kjempesjanse, men Gael Clichy redder på strek. Samtidig reduserer Vincenzo Iaquinta for Juventus i Hviterussland!
21.10: Lyon har tatt ledelsen borte mot Bayern! Selv om tyskerne startet best, er det Lyon som scorer først. Er Jürgen Klinsmanns dager i Bayern snart talte? Send inn din mening til vår fotballinnboks!
21.08: Wayne Rooney gir de røde djevlene ledelsen i Danmark. Fullt fortjent ledelse til den engelske giganten! Samtidig øker BATE til 2-0 hjemme mot Juve!

21.04: BATE Borisov har tatt ledelsen over Juventus! Smeller det en liten bombe i Hviterussland i kveld?
21.03: United bytter en superveteran med en annen. Paul Scholes må gi seg tidlig, inn kommer evigunge Ryan Giggs.
21.00: Det er spilt 15 minutter av kveldens runde. Fortsatt målløst i alle kampene.
20.56: Bayern München har hatt en kjempestart mot Lyon, men målene har uteblitt. Franck Ribery har åpnet godt for tyskerne. Klarer ikke storklubben seg uten franskmannen?
20.53: Arsenal presser Porto hardt de første minuttene på Emirates Stadium. Englands-yndlingen Theo Walcott hadde en kjempesjanse for londonlaget etter kun fem minutters spill!
20.45: Kampstart på arenaene rundt om i Europa. Hvor smeller kveldens bombe? Send din mening til vår fotballinnboks!
20.40: Bayern München tar imot Lyon hjemme. Jürgen Klinsmann har hatt en elendig sesongåpning med sørtyskerne. Om Bayern går på en smell, er det snart takk og farvel for Klinsmann? Franck Ribery er for øvrig tilbake i startoppstillingen til tyskerne.
20.33: Alex Ferguson og hans United er hos våre naboer i sør. Forrige gang de røde djevlene var på besøk i Danmark ble det tap for FC København. Kan det bli en sensasjonell hjemmeseier for Aalborg i kveld?
20.28: Real Madrid har hatt en kjempestart på årets sesong. De tyvstartet kveldens runde med en hardtkjempende 2-1-seier over Zenit St. Petersburg. Skal de spanske gigantene ta sin første Mesterliga-triumf siden 2002?

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken