RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bayern-spiss slutter på landslaget etter VM-vraking


Sandro Wagner er skuffet over å ha blitt holdt utenfor den tyske VM-troppen. Nå ser ikke spissen en mening i å fortsette karrierne som landslagsspiller. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB scanpix
Sandro Wagner er skuffet over å ha blitt holdt utenfor den tyske VM-troppen. Nå ser ikke spissen en mening i å fortsette karrierne som landslagsspiller. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Bayern München-spissen Sandro Wagner er ikke blant Joachim Löws utvalgte i Tysklands tropp til fotball-VM. 30-åringen svarer med å gi opp landslagskarrieren.

Wagner fikk sin landslagsdebut så sent som i fjor. Han står med fem mål på åtte kamper for Tyskland, men under sommerens VM i Russland blir han ikke å se.

– Jeg slutter på landslaget med umiddelbar virkning. Det er tydelig at min åpne, ærlige og direkte væremåte ikke blir satt pris på av ledelsen. Det ville vært løgn om jeg sa at jeg ikke er skuffet. VM hadde vært en fantastisk greie å være med på, sier Wagner.

– Men jeg kan ikke ta det altfor tungt. Som jeg har sagt mange ganger før, finnes det andre ting i livet som er mye viktigere enn fotball, legger han til.

Spissen var i fjor sommer med da Tyskland vant kontinentcupen (prøve-VM). I januar kom han tilbake til Bayern München etter mange sesonger i andre tyske klubber.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere