Gå til sidens hovedinnhold

Beckham avviser ekteskapstrøbbel

David Beckham er lei alle spekulasjonene rundt forholdet til Victoria. - Jeg har aldri hatt det bedre, sier Real Madrid-stjernen.

Engelske tabloider har fråtset i rykter om at forholdet mellom David og Victoria slår sprekker. David Beckham er blant annet avbildet i vill flørt med en ukjent skjønnhet, og pressen vil ha det til at Victoria mistrives i Spania. Nå rykker "Becks" ut og avkrefter alle rykter om at forholdet slår sprekker.

- Folk kan snakke så mye de vil, men jeg vil de skal vite at min kone er svært lykkelig her (i Madrid). Å flytte til Madrid er en av de beste avgjørelsene jeg har tatt noen gang, sa Beckham til pressen torsdag ifølge nyhetsbyrået Reuters.

- Saken er den at Victoria jobber hele tiden, noe som innebærer mange reiser til London og USA. Det er grunnen til at hun ikke alltid er her, forklarte han.

Luksusbolig

David Beckham har nylig fått seg hus i Madrid, noe han mener vil hjelpe familien. Paret har to barn

- Jeg har bodd på hotell i tre måneder, og det var helt topp. Men å få et eget hus slik at familien min og meg kan slå oss mer til ro vil gjøre ting bedre. Kanskje det også vil gjøre meg til en bedre fotballspiller, sa han.

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte