Beckham ber Eriksson bli

Kaptein David Beckham var tilbake på engelsk jord, og sørget for å gi England ledelsen med et straffespark etter bare ti minutter av kampen mot Kroatia.

20.08.03 23:38

ENGLAND – KROATIA 3-1: Også visekaptein Michael Owen kom på scoringslista. Duoen har scoret nesten halvparten av Englands mål under Sven-Göran Erikssons periode som landslagssjef. Frank Lampard scoret Englands siste mål.

Ikke uventet ber Beckham nå landslagssjefen om å bli i jobben.

- Bli til vi vinner noe

- Det er klart jeg vil at han blir fram til vi vinner noe, sa Beckham før onsdagens kamp ifølge Aftonbladet. Den svenske landslagssjefen har blitt linket til en rekke toppjobber i europeisk fotball det siste året. Nå sist jobben som manager i Chelsea.

Men Beckham ber Eriksson bli i jobben som landslagssjef, i alle fall til VM i 2006 er ferdig.

- Skulle vi ikke komme dit, vil dere likevel ikke ha meg her, sa Eriksson selv til engelsk presse. Han benyttet pressekonferansen før kampen mot Kroatia til å avvise spekulasjonene om at han skal overta for Claudio Ranieri i Chelsea.

- Selv om jeg drikker en kopp te med noen, betyr ikke det at jeg kommer til å ta over som trener i Chelsea. Hver gang det spekuleres i trenerjobber i Italia, Spania og England, dukker mitt navn opp. Det er i og for seg smigrende, men jeg blir der jeg er.

England stilte med følgende lag: David James - Phil Neville, Ashley Cole, Rio Ferdinand, John Terry, David Beckham, Nicky Butt, Steven Gerrard, Paul Scholes, Emile Heskey, Michael Owen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.