RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kevork Djansezian / AFP

Beckham forsvarer Balotelli

Sist oppdatert:
Mens lagkamerat er oppgitt over Manchester Citys italiener.

Mario Balotelli har rotet seg opp i mye gjennom sin hittil ikke så lange fotballkarriere:

Sist gang i forrige uke, da han rotet bort en stor målsjanse i Manchester Citys treningskamp mot LA Galaxy ved å prøve en arrogant vending og et hælspark i stedet for å avslutte skikkelig alene mot keeper. (Se video av hendelsen nederst i denne saken.)

Les saken: Mancini i krangel med Balotelli

- Trodde det var offside
City-manager Roberto Mancini svarte med å bytte ut italieneren få minutter senere, og kritiserte også sin egen spiller for oppførselen etter kampen.

Men nå får Balotelli støtte fra et noe uventet hold.

LA Galaxy-profil og tidligere Manchester United-spiller David Beckham mener nemlig at urokråka må unnskyldes.

- Jeg har sett det på nytt, og det virker som om han trodde det var offside, mener Beckham, ifølge BBC. Han råder likevel Balotelli til å sette ballen i buret neste gang.

- Mario har vært en stor spiller i flere år, og han er fortsatt veldig ung. Jeg er sikker på at han kommer til å utvikle seg videre, mener Beckham, og fortsetter:

- Men det betyr ikke noe om du tror det var offside eller ikke. Det er mange barn og unge som følger med på disse lagene og disse spillerne. Du må være profesjonell og score mål.

- Frustrerende
Men om Balotelli får støtte fra Beckham, er ikke alle lagkameratene like fornøyde med oppførselen.

Edin Dzeko var tydelig oppgitt og slo ut med armene da Balotelli prøvde seg med sitt hælspark, mens Nigel de Jong frykter at italieneren kan rote bort fotballtalentet på disse episodene han etter hvert har blitt så beryktet for.

- Jeg har spilt med noen merkelige spillere tidligere, men det er den første gangen jeg har sett noe som dette, sier de Jong til The Guardian.

- Det er frustrerende, og han må kvitte seg med de problemene. Hvis ikke vil det være å sløse med talentet, mener nederlenderen.

Han vil ikke kritisere sin yngre medspiller, men legger vekt på at lagkameratene forsøker å hjelpe italieneren.

- Jeg tror at alle i garderoben prøver å påvirke ham, ikke bare meg. Alle forsøker, men det er opp til ham selv å forandre seg nå, mener de Jong.

Se opptrinnet her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere