Gå til sidens hovedinnhold

Beckham frykter Yorke

David Beckham advarer de engelske spillerne mot Dwight Yorke i torsdagens møte mot Trinidad og Tobago. Se intervju med Beckham på web-TV.

Beckham tror ikke England får det enkelt mot Trinidad og Tobago, som spilte 0-0 i sin første kamp i gruppespillet mot Sverige.

Englands landslagskaptein frykter spesielt at sin tidligere lagkamerat fra Manchester United, playmakeren Dwight Yorke, kommer til å skape trøbbel for Englands forsvarsrekke.

Trykk play i videovinduet for å se intervju med Beckham.

- En stor trussel
- Han har alltid vært en trussel for forsvarspillere i hver kamp han spiller. Dwight er en av de beste spillerne jeg har spilt med, skryter Beckham ifølge BBC Sports.

31 år gamle Beckham spilte i år sammen med Yorke i Manchester United.

- I United vant han Champions League, serien og FA-cupen. Og han var alltid en svært viktig spiller for laget, minnes Beckham, som de siste årene har spilt for Real Madrid i Spania.

Til sluttspillet med seier
Med seier over Trinidad vil England allerede være sikret en plass i VMs sluttspill. Men Beckham advarer mot å ta for lett på oppgaven.

- Vi forventet oss alltid et tett og vanskelig gruppespill. Vi er klar over at alle kampene blir tøffe, sier den engelske landslagskapteinen.

Midtbanestjernen spår at Michael Owen kommer til å bli en svært viktig spiller mot Trinidad og Tobago.

- Han er på vei mot toppformen. Michael vil komme godt med, han gjør det alltid bra i store turneringer, fastslår fotballikonet.

Verdens beste midtbane?
Beckham betegner også Englands midtbanefirer som verdensklasse.

- Se på hva Frank Lampard og det han har gjort i Chelsea, og hva Steven Gerrard har gjort for Liverpool. Og med en spiller som Joe Cole på venstresiden, som ikke er redd for å utfordre forsvarspillerne, har vi en av Europas, om ikke verdens beste midtbane, mener David Beckham.

Reklame

Endelig på lager igjen: Ladekabelen som kutter strømmen selv