*Nettavisen* Sport.

Beckham hyller Sverige

David Beckham er mektig imponert over det svenskene presterte i 5-0-seieren over Bulgaria. Samtidig hyller han frelseren Henke Larsson.

16.06.04 13:21

- Jeg er veldig, veldig imponert. Jeg visste allerede at svenskene var gode, jeg har jo vært med og spilt mot dem flere ganger. Men dette var virkelig veldig imponerende, sa han til Aftonbladet på gårsdagens pressetreff.

Fantastisk spiller
Han la til:

- Det svenske folket må være dypt takknemlige over at Henrik Larsson er tilbake i landslaget igjen. Se bare på hva han gjorde mot Bulgaria. En fantastisk spiller, sa Beckham.

Beckham har stort sett bare positive ting å si om Sverige. Han er full av lovord om sin landslagstrener også, svenske Sven-Göran Eriksson.

- Det siste Mr Eriksson sa til oss før kampen mot Frankrike, var ”keep your heads”. Jeg har aldri hatt en manager som har vært så rolig. Hans peptalk gikk ut på at vi skulle bruke hjernene våre.

Total oppslutning
- Det er fullstendig og total oppslutning om Mr. Eriksson. Vi vet at vi kan vinne dette med han som leder. Han er fantastisk dyktig, og han har hele lagets respekt, sa Beckham.

Engelskmennene var bare noen få minutters Zidane-magi unna å stikke av med alle poengene i åpningskampen. Nå venter Sveits i neste kamp, som går på torsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag