Beckham kan bli vraket

Sven-Göran Eriksson kan komme til å vrake både David Beckham og Steven Gerrard i onsdagens EM-kvalik-kamp mot Liechtenstein.

08.09.03 19:01

Årsaken er at begge to bare er ett gult kort unna suspensjon, og med gult kort mot den lille fyrstestaten vil de måtte stå over neste måneds avgjørende kamp mot Tyrkia.

Beckham og Gerrard er naturligvis blant Erikssons betrodde menn, og den svenske landslagssjefen har garantert ikke lyst til å møte Tyrkia uten midtbaneduoen.

- Jeg er nødt til å være veldig forsiktig hvis jeg blir tatt ut på laget onsdag. Jeg må ha en annen innstilling enn det jeg vanligvis har. Jeg er ikke sikker på om manageren vil la meg spille, men jeg lover å ikke gjøre noe dumt, kommenterte Steven Gerrard overfor BBC.

Ferdinand og Butt trakk seg

Rio Ferdinand og Nicky Butt måtte trekke seg fra troppen mandag. Ferdinand sto over lørdagens kamp mot Makedonia på grunn av en nyreinfeksjon, mens Butt spilte tross en ankelskade.

Mandag ble det klart at ingen av de to United-stjernene rekker onsdagens kamp. Også Paul Scholes og Trevor Sinclair har trukket seg på grunn av skader.

Hvis England slår Liechtenstein, klarer de seg med uavgjort borte mot Tyrkia den 11. oktober for å gå direkte til EM-sluttspillet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.