RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FÅR SKRYT: David Beckham gjorde seg godt likt på White Hart Lane.
FÅR SKRYT: David Beckham gjorde seg godt likt på White Hart Lane. Foto: Afp

Beckham kan møte United

Sist oppdatert:
...men denne gangen som Tottenham-spiller.

Etter flere intense uker med forhandlinger mellom Spurs og LA Galaxy, ser det nå ut til at David Beckham blir utlånt til Tottenham. Avtalen skal strekke seg over to måneder, og den tidligere engelske landslagskapteinen har lyst til å flytte til London, forteller the Guradian.

Tottenhams manager, Harry Redknapp, sier det er en god sjanse for at det vil bli enighet mellom klubbene og at 35-åringen vil være tilstede når Spurs tar imot Charlton i tredje runde av FA-cupen hjemme på White Hart Lane søndag.

- Jeg tror han kan være her på søndag, forteller manageren.

Hvis avtalen om Beckham går i orden kan han gå rett inn på laget som møter hans gamle klubb Manchester United neste søndag.

Beckham, som har spilt 265-kamper for de røde djevlene fra Manchester, kan bidra til at United og Sir Alex Ferguson går på sitt første ligatap for sesongen.

Tottenham ligger på fjerdeplass i Premier League og kan klatre til medaljeplass for første gang dette århundre med en god vårsesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere