Beckham lei TV 2-blondine

Foto: TV 2

TV 2s sportsreporter Ida-Marie Vatn (24) blir omtalt som innpåsliten TV-blondine i utenlandsk presse.

15.06.06 12:12

London-avisen Evening Standard skrev saken «Beckham forfølges av TV-blondiner», der fokus ble satt på den norske reporteren.

Det engelske fotballforbundet FA har sett seg lei på kvinnelige innpåslitne journalister, og setter nå igang nye sikkerhetstiltak for å skjerme stjerner som David Beckham. TV 2s sportsreporter Ida-Marie Vatn er en av de som får beskjed om å holde seg unna.

- David har alltid vært virkelig høflig. Men jeg tror FA og sikkerhetsvaktene hater meg. Jeg har intervjuet ham tre ganger nå, og spurt om stemningen i leiren. Han hadde ikke noe interessant å si, men det gjør ikke noe - fordi det er Beckham, sier Vatn til VG. Reporteren tror hun er dårlig likt hos det engelske fotballforbundet på grunn av sin offensive fremgangsmåte.

Også danske Line Ernlund og en ikke navngitt belgisk TV-reporter er kvinner som skal ha vært i overkant ivrige etter å intervjue stjernen. Med solbriller, utfordrende klær og knehøye sko, stilte dem belgiske journalisten bare ett spørsmål da hun stoppet Beckham: Kan jeg få autografen din?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.