RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beckham møtte terrormistenkt

Sist oppdatert:
En av de mistenkte personene etter terrorangrepet i Spania 11. mars møtte fotballstjernen David Beckham få uker før massakren.

Englands landslagskaptein og Real Madrid-stjernen David Beckham skal ha møtt den 31 år gamle Mohamed Bakkali under en Real-trening nær Spanias hovedstad bare uker før terrorangrepet i Madrid. Det skriver den engelske avisen The Sun onsdag.

Beckham skal til og med ha signert et bursdagskort til Bakkali, som etter bombeangrepet i Madrid ble arrestert og tiltalt for drap.

- Til Mohamed. Gratulerer med dagen, skrev fotballstjernen på kortet ifølge The Sun.

Historien om Beckhams møte med den terrormistenkte mannen ble kjent etter at spansk politi fant det signerte bursdagskortet i Bakkalis leilighet to dager etter angrepet 11. mars.

Stor Real-fan
Mohamed Bakkali jobbet som mobiltelefon-reparatør i en butikk i Madrid. Politiet mistenker 31-åringen for å ha oppbevart bombene som ble brukt i 11. mars-angrepet i butikken sin.

Ifølge en talskvinne for fotballklubben Real Madrid var Bakkali en stor Real Madrid-fan. Han kom ofte til treningsbanen deres for å se spillerne trene og for å samle autografer. Han hadde også sin egen Beckham-fotballskjorte.

- Mohamed kunne Reals historie like godt som sportskommentatorer. Han var på alle deres kamper og treninger, sier Bakkalis fetter Zaki til The Sun.

- Fryktelig
En venn av David Beckham skal ha sagt til The Sun at landslagskapteinen prøver å skrive autografer til fansen når de spør.

- Mange møter opp på treningene og håper på å treffe han. Det er forferdelig at han har møtt en av bombemennene ansikt til ansikt, sier Beckhams venn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere