Gå til sidens hovedinnhold

- Beckham nærmer seg United

Kan følge i pappas fotspor.

David Beckham er fortsatt en stor helt blant mange Manchester United-supportere, selv om han forlot klubben i 2003 til fordel for et eventyr utenlands.

Den engelske stjernen var med å gjøre United til et av Europas fremste lag på 1990-tallet og tidlig på 2000-tallet, og var en periode klubbens største profil.

Hele seks ganger vant Beckham Premier League med klubben. Han var også med å vinne FA-cupen to ganger og Champions League én gang under tiden i Manchester.

Nå kan det være duket for en ny Beckham i United. David Beckhams 14 år gamle Brooklyn er nemlig på prøvespill i pappas gamle klubb.

Han har også trent med Chelsea og Queens Park Rangers i løpet av den siste tiden, men nå meldes det at Manchester United skal være favoritt til å sikre seg 14-åringen.

Londonavisen Metro skriver at unge Brooklyn trolig kommer til å skrive under en kontrakt med United neste år.

Unggutten har aldri lagt skjul på at han ønsker å bli fotballspiller og har tidligere vært en del av ungdomsakademiet til LA Galaxy i USA. Faren spilte tidligere for samme klubb.

Metro skriver videre at trenerstaben i Manchester United skal ha latt seg imponere av Brooklyn Beckham mens han har vært på prøvespill i klubben.

David Beckham ble nylig observert mens han tok sønnen til trening på Uniteds treningsfelt, Carrington. Der er pappas gamle lagkamerater Nicky Butt og Paul Scholes blant trenerne.

De skal angivelig gi David rapporter om hvordan det går med Brooklyn i klubben.

Bookmakerne i England har allerede åpnet for spill på hvor Brooklyn Beckham får kontrakt, og en overgang til Manchester United ligger nå på 12 til 1 i odds.

Kommentarer til denne saken