*Nettavisen* Sport.

Beckham risikerer bot

Foto: (FOTO: EPA/SCANPIX)

David Beckham risikerer bot etter å ha kommet for sent til Real Madrids trening.

17.08.06 18:32

Fotball-ikonet kom for sent til Real Madrids trening onsdag kveld, samtidig som England spilte privatlandskamp mot Hellas på Old Trafford.

Beckham, som ble vraket i den engelske landslagstroppen foran møtet mot Hellas, måtte trene for seg selv i halvannen time ved Reals treningsanlegg «Valdebebas».

Risikerer bot
Ifølge BBC risikerer nå 31-åringen å bli bøtelagt av trener Fabio Capello fordi han kom for sent til treningen.

Beckhams privatjet fra London til Spania ble onsdag forsinket på grunn av de nye sikkerhetstiltakene på flyplassen i den engelske hovedstaden. Derfor rakk ikke Beckham treningen.

Real Madrid åpner årets La Liga-sesong mot Villarreal 27. august. Men David Beckham er ikke sikret en plass i startelleveren.

Trener Fabio Capello har nemlig i de siste treningskampene foretrukket brasilianeren Cicinho i Beckhams vanlige posisjon på høyrekanten på midtbanen.

Forhandler om forlengelse
Real Madrid-president Ramon Calderon fastholder likevel at engelskmannen har en fremtid i klubben. Den tidligere engelskmannens kontrakt med den spanske storklubben går ut i juni neste år, men Real Madrid er nå klar til å tilby Beckham en forlengelse ut 2009-sesongen.

- Vi har allerede snakket med hans agent og vi er enige om en forlengelse av kontrakten, sier Calderon til Real Madrids egen hjemmeside.

Beckham ble hentet til Real Madrid for rundt 240 millioner kroner i 2003, men i løpet av sine tre sesonger i Spania står han fremdeles uten et eneste trofé.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.